Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMatOkategoriserade

Snabb och god laxpasta

Gjorde en så god laxpasta som jag måste tipsa er om!

Du behöver: 

– Laxfiléer

– Fryst spenat

– Tomater

– Färskost med valfri smak (se vilken jag hade på bilden nedan)

– Valfri matlagningsgrädde

– Pressad citron

– Salt, peppar

– Valfri pasta (jag hade glutenfri)

– Parmesan att riva över

Gör såhär: Koka pasta. Lägg ner laxen, spenaten och skivade tomater i ugnsfast form. Salta och peppra laxen och pressa över citronen. Blanda färskost och grädde i en bunke och häll över. In i ugnen på 220 grader till att laxen är klar. Blanda sedan ihop pastan med laxblandningen! Sååå god och krämig pasta som går superfort och är så god. Rev över massor med parmesan också!

Kommentarer

  1. Caroline

    Hej! Du skrev i ett inlägg tidigare att du skulle skriva ett inlägg om Kenzos magknip. Vi har en son på en månad som börjar få problem med detta så hade jättegärna fått lite tips vad som fungerat för er. Tack för bra blogg.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish