Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

MONDAY

Hej fina ni <3

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår toppen och har haft en så bra helg. Här kommer en liten status just nu: 

– Vaknade med stenhård tutte på vänster sida igår och tänkte att ”nej, nu kommer jag att få mjölkstockning och feber”. Som tur var så gick det över under dagen efter massor av amning. Tror att jag sov så gott under natten och att bebbe inte alls var hungrig eller myssugen = ingen amning alls. Jag sover ju hela nätterna (med superkorta uppvak för att byta sida ibland) så har noll koll på hur många eller få gånger det ammas under nätterna. Jag sover mig ju som jag skrivit förr genom matningarna vilket är väldigt tacksamt. Vet inte hur jag hade överlever bebistiden annars!

– Imorgon åker vi till Stockholm för jobb! Ska bli superroligt och skönt med lite miljöombyte. Verkar ju verkligen vara vår där nere också så jag l.ä.n.g.t.a.r.

– Haft en sjukt bra vecka med ungarna och kommer sakna dom så nu när jag lämnar dom till deras pappa. Har dock bytt helg med honom denna kommande fredag-söndag så får tillbaka dom redan om ett par dagar. Vi ska umgås med vänner, besöka badhuset och göra lite annat kul. Mys!

– Innan vi åker imorgon så är det dags för BVC-besök för vår lilla kille och jag gissar på att han väger runt 9 kg. Tremånaderskollen har ju blivit ombokad av både oss och BVC typ fyra gånger så den är ju rätt försenad! Men bättre sent än aldrig =)

– Jag har ett sådant sug efter att göra om hemma! Längtar till att snön har smält bort på altanen så att jag får skura den, skrubba alla utemöbler, köpa nya krukor, slänga gammalt skräp och bråte.. Och så vill jag måla om sovrummet och göra om det helt. Är dock lite kluven kring om jag ska göra det nu eller till hösten när det blir mörkare ute? Här i norr har vi ju nämligen ljust dygnet runt under sommarmånaderna = rätt tacksamt med ett mörkmålat sovrum. Vi får väl se!

Haha, jag har så mycket på hjärtat så skulle kunna fortsätta med min lista i två timmar till men stoppar där så att jag har något att skriva om resten av veckan med 😉 Känns som att jag fick en välbehövlig paus från sociala medier under slutet av förra veckan och det har verkligen kliat i fingrarna  att få skriva av mig lite.

Önskar er iallafall en fin start på veckan! Är ni fortfarande påsklediga? Kram/G

Har tränat sååå mycket senaste dagarna och älskar det! Min bästa, bästa egentid. Funkar så bra nu när bebbe är tre och en halv månad att lämna och börjar kännas allt mindre jobbigt då hans pappa är helt otroligt duktig med honom. Sedan har vi en extremt nöjd bebis med. Så sällan han gör minsta väsen av sig mer än glada ljud och läten. Efter att hans problem med magen försvann (när han var typ 2,5 månad) så är han helt otroligt, otroligt enkel att ha att göra med alltid.

Lycka när Dree Lows musik plötsligt kom tillbaka i alla mina spellistor. Har lyssnat ihjäl mig ifall dom skulle försvinna lika plötsligt igen, haha.

Massor av böcker har vi läst! Rekommenderar verkligen ”Barnen i kramdalen” så varmt till alla er som vill prata integritet och privata delar med era barn. Började läsa dessa för dom för typ tre år sedan även om dom inte förstod ett skvatt av boken då. Finns även en bok nummer två som vi också har här hemma. Tips, tips!

Innan jag fick tillbaka barnen så pratade jag med min stora kille på Skype. Hur mysigt att han kan skriva själv nu!? Blir så rörd över hans omtanke kring sin lillebror också. Det enda han frågar om! Och han älskar honom så mycket så det nästan gör ont att se ibland. Så, så fint. Han var såhär även när Jolie var liten och har aldrig varit svartsjuk, arg eller missunnsam mot sina syskon. Finns ingen som har ett större hjärta än min Jason. Min stora, kloka, snälla son. Är så stolt över hur fin han är!

Vi har en bebbe som har börjat sätta sig upp i babysittern! Även i sitt babyskydd. Bara sliter sig upp och håller sig kvar, haha.

Min nya jacka! Kärlek vid första ögonkastet.

Haft myskväll med bästis! Sorbet, linsbågar, choklad och pepsi max är standard för oss när det kommer till godsaker.

Har fått köra hybridbil när vår stora bil var på service. Något hade gått sönder vilket ledde till att man inte kunde styra över helljusen. Skönt att det är fixat nu och blev såklart ett garantiärende.

Köpt städservetter!

Pannkakor har stekts och ätits till helgfrulle! Nutella, banan och grädde eller hallonsylt och grädde är mina favorit-toppingar!

Kommentarer

  1. T

    Bor nere i Skåne och idag har vi 15 grader och sol så jag har legat och skrubbat trädäck, tagit fram utemöblerna, krukor osv och sett hur hela trädgården vaknar. Pirret alltså!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish