Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Godaste tonfiskröran till mackan

Gud vad jag älskar tonfiskröror!! Så sjukt gott, snabbt, smidigt och mättande. Denna måste jag tipsa om och mackorna är perfekta som mellis eller en lättare lunch.

Du behöver: 

– Grovt bröd (gärna som man kan lägga ihop så att det blir en ”stängd” macka, haha)

– Tomatskivor

– Basilikapesto

– 1 burk tonfisk i vatten (häll av vattnet)

– 2 msk majonäs

– 2 msk creme fraich

– 1 msk kapris

– 1 dl riven parmesan

– 1/2 hackad rödlök

– 3 msk hackad dill

– En halv pressad citron

– Chiliflakes och örtsalt efter smak

Gör såhär: Blanda ihop alla ingredienser till röran, rosta brödet och på med peston. På med tomatskivorna och avsluta med röran.

Kommentarer

  1. Louise

    Om jag får gissa så undrar väl folk om det hänt något mellan henne och hennes man eftersom hon för ett tag sedan svarade på frågor på instagram och då skrev hon ju (minns det inte ordagrant) att relationen ändrats sedan dom fick barn och att dom bråkat en del (lät ganska missnöjt under ytan men kan ju vara så enkelt som trötthet hos henne och oförståelse att hon var nyförlöst från hans håll). Det är ju iofs inget konstigt tiden efter man fått barn, det händer nog många. Men det + faktumet att hon inte nämner honom (som hon ju gjorde väldigt mycket tidigare) får nog folk att undra hur det står till.
    Såg också att någon skrivit en kommentar om att personen i fråga är lyckligt gift och knappt nämner sin man, och ja, det sägs ju att dom bästa relationerna är dom man inte behöver ”visa upp” på nätet. Men det är ju skillnad om man faktiskt visat/skrivit mycket innan och att det helt plötsligt blir tyst. Det är nog det många reagerar på här.

    Med det sagt, det är ju mellan dom två och hon lär väl säga något när hon vill.

    Sidospår – Sen vet jag inte om det bara var jag som reagerade på det men i en frågestund hon hade, så hade ju mannen skrivit att han ville ”mysa naken”. Vissa kanske tycker det är puttenuttegulligt och det kanske är deras jargong, vad vet jag. Men jag tyckte bara det kändes kravfyllt och stressande. Hur gammal var sonen då? Inte mer än 1,5-2 månad eller så? Tänker mest att G just pratat om att hon är trött och det är mycket att hinna med som 3-barnsmamma osv. Det kan ju vara ett tecken på att hon inte känner att hon får den förståelse/utrymme man ofta vill ha när man fått barn nyligen.
    Men det är bara feelingen jag fått av inlägg/instagram senaste tiden.

  2. Maria

    Alla som undrar över hennes man. Måste något ha hänt? Jag nämner aldrig min man😅 jag är lycklig gift och vi har snart två barn och allt är kanoners. När man får barn ändras ofta en relation ganska mycket. Man lägger sällan ut 3 storys per dag om hur mycket man älskar sin Respektive och så. Personligen tycker jag inte det är konstigt alls. Sen har vi heller inte rätt att få reda på allt om inget sägs. Vill G berätta om något gör hon nog det oavsett om livet är tipp topp eller inte alls bra för nu. Har inte alla nog med sina egna liv än att hinna hålla koll på en bloggares liv med?

  3. J

    Jag undrar också vad som hänt eller om det ens är något som har hänt mellan dig o din man? Undrar bara av ren nyfikenhet för ni kändes som det absolut perfekta paret 😩 hoppas du mår bra Gabriella!

    1. Elsi

      Det kan vara så att hon har en vettig anledning till varför hon inte kan svara på det just nu eller alls. En bloggare eller influenser måste inte alltid berätta allt som pågår. Vissa saker kanske man vill hålla för sig själv. Bara något jag själv tänkt att det kan vara så.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish