Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon vänner!

Inlägget innehåller reklam för Estrid

Hoppas att allt är bra med er!

Jag tänkte börja dagen med att skriva att jag har ett samarbete med Estrid på instagram just nu. Om ni lägger till startkit och fodral i varukorgen och anger JOSSGLOW i kassan så får ni en sugar scrub på köpet till ett värde av 95:- (!!). Estrid är ju en prenumerationstjänst men du väljer själv hur ofta eller sällan du ska få hem påfyllning baserat på hur ofta eller sällan du rakar dig. Rakhyvlarna lämnar ett silkeslent resultat och efter år av engångshyvlar så fattar jag inte hur jag inte har kunnat upptäcka Estrid tidigare. Ni kommer direkt till hemsidan HÄR och glöm inte min kod för att få skrubben helt gratis.

Igår spenderade jag hela förmiddagen med min bästa vän och vi gjorde lite frunch bestående av sparrissoppa med smörstekta champinjoner, ägg och avokadomackor, apelsinjuice och kaffe. Så mysigt!

Annars stod jobb på schemat och på kvällen hann jag få lite egentid i form av träning. Idag ska jag också hinna med ett pass på gymmet och så ska jag hämta ut lite paket + jobba. Blir en lugn fredag och helg! Behöver ladda upp energin inför en vecka med dom stora barnen. Men gud vad jag längtar efter dom nu.

Sååå skönt att solen är framme nu för övrigt! Man blir så lycklig och jag är sååå pirrig inför sommaren. Iiih! Bara alla klänningar som jag har köpt på mig under vinterhalvåret som bara väntar på att få bäras.

Önskar er en fin dag vänner. Kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish