Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej på er finisar och god morgon!

Hur mår ni? Jag mår bra men är så fruktansvärt jäkla trött. Har varit vaken på tok för sent senaste kvällarna för att få ihop livet med bebis, träning och jobb. Måste bli bättre på att gå och lägga mig i tid  men mår också bra av att checka av att-göra-listan. Det är rätt farligt att ha en sådan egentligen då det sätter en sådan press på en. Samtidigt är det skönt så att man slipper ha alla måsten cirkulerande i huvudet.

Igår kväll efter mitt gympass så hämtade jag upp bebis hemma och så åkte vi till min bästis. Myste där några timmar, drack te och smoothie och landade i sängen strax innan midnatt. Nattade den lilla och öppnade datorn i en timme innan jag duschade och somnade jag med.

Och idag startar jag dagen med frukost hos min bästis (så underbart att få umgås när hon är ledig för en gångs skull!) och i eftermiddag väntar jobb, jobb, jobb och BVC med Kenzo. Han är ju tre månader och fem dagar idag och tiden går sååå fort. Ska bli kul att väga och mäta igen! Jag gissar på att han väger över 8 kg då han vägde över 7 kg sist vi var där. Vi får väl se! Nu kanske han äntligen har landat på en kurva då den enbart har gått spikrätt uppåt vid varje BVC-besök såhär långt, haha. Något jag också ska göra idag är att träna! Har verkligen kommit igång som sagt och det känns så bra!

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Fick så många frågor på instagram om både tights och tröja från tisdagens samarbete och tröjan finns HÄR och tightsen HÄR. Bägge på rea nu såg jag! =)

Kommentarer

  1. Jenny

    Var är din man? Det var länge sedan du la ut bilder på honom/ er tillsammans. Och du skriver mycket om att det är din bäbis, är hos din bästis, du tränar osv.. inte att ni gör saker tillsammans. Är ni inte ett par längre?

    1. Sofia

      Ser många liknande kommentarer. Hade Gabriella velat dela det med sin följare hade hon gjort det. Lägg av bara.

    2. Frida

      Man har ju bara 24h på ett dygn, och med en bebis förstår man ju att mannen får dela den tiden med bebisen. Eller? Man kanske också behöver egentid extra mycket nu. En vild gissning!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish