Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Lite bilder från kamerarullen

Tre bilder till från blåsig prommis med vagnen!

Vi har en ICA-butik här i Umeå med så god lunchbuffé när man är sugen på ”vanlig” mat till lunch men inte har matlådor. En sådan har det blivit denna vecka. Mums!

Min bästa egentid!

Och sann vardagslyx för mig är att unna mig en proteinsmoothie efter gymmet. Är en så härlig känsla att bila hem och ha massor med ”lycklig-efter-gymmet-hormoner” i hela kroppen, lyssna på bra musik och dricka smoothie. En av mina bästa känslor i vardagen just nu, haha. Topp ett på bästa känslor i vardagen-listan är att hämta hem stora barnen efter pappavecka och när Kenzo ler och babblar. Finns inget som gör mig gladare eller mer fylld av lyckopirr.

Utspökad i Adidas-dress, haha. Hur gullig!? Denna var i storlek 68 och var tvungen att fota honom i den nu innan den blir för liten. Han har storlek 74 på det mesta nu! Pyjamaser i 68 sitter liksom som ormskinn och är lite korta i ben och armar.

Har filmat så roligt samarbete!

Älskling som satt i babysittern under tiden!

Och ett swiffer är ett måste i varje hem tycker jag! Detta damm hittades i vardagsrummet efter en omgång där. Älskar att den inte slår runt dammet utan att det faktiskt fastnar PÅ den. Tips till er som missat denna mirakelgrej som underlättar all städning.

Kommentarer

  1. Frida

    Älskar swiffer! Lite sjukt att känna att man älskar en städgrej men tro du fattar den känslan, livet som vuxen kanske😅

    1. Erika

      Sara, detta är ju ingen vidare snäll kommentar. Du har ju ingen aning om hur det är I deras relation. Det kan finnas 100 olika anledningar till att hennes kille inte är med på bloggen. Nyföddhetstiden är ju en skör tid för vem som helst och ofta påfrestande för föräldrarna. Kan bara tänka mig hur det är för Gabriella att behöva läsa sådana här typer av kommentarer titt som tätt (oavsett vad nu anledningen till att hennes kille inte är med lika mkt I bloggen nu som tidigare). Onödigt och respektlöst att köra ngn typ av gissningslek. Önskar att alla kunde va lite mer snälla mot varandra <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish