Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lidl-fynd

Alltså ni är så grymma som gav mig lite avokado-tips i ett inlägg för ett par dagar sedan! Det sjuka var att jag redan kvällen innan inlägget kom upp besökte Lidl och köpte en påse avokado. Och det var någon av er som skrev att den alltid är perfekt – vilket den var! Köpte även ett helt nät citroner för typ 12:-, sjukt värt! Annars var jag rätt besviken på utbudet i vår butik här uppe i Umeå. Skulle vilja besöka en stooooor Lidl-butik någon gång. Men nu efter att ha vandrat runt där med min vän i en halvtimme så har jag lite mer koll på vad som finns och kommer helt klart att återvända för avokado och citron bland annat, hehe.

Och måste, måste tipsa om dessa nedan. Det är typ ris i choklad. SÅ JÄKLA GOTT! Köp om ni handlar på Lidl! Jag älskade dom!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish