Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tisdag

Hej och god morgon fina ni!

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår bra men kom tyvärr i säng lika sent igår. Under kvällen var jag iväg och tränade, umgicks med min bästa vän och när jag väl kom hem vid 21.30 så väntade bebismys tills mini tyckte att det var sovdags. Är det någon annan som är som jag och alltid är vaken sent? Jag ÄLSKAR min egentid efter att bebis har somnat och han somnar oftast rätt sent (typ 22-23) och då tar jag tag i mailen, duschar länge om jag vill och behöver, börjar städa, ligger i sängen och döskrollar i mobilen eller ser någon realityserie typ, haha. Dom flesta föräldrar jag känner går och lägger sig typ 21 men jag har alltid varit tvärtom oavsett hur tidigt jag måste gå upp. Aja, jag <3 kvällslig egentid iallafall.

Idag står jobb, mathandling inför veckan, uthämtning av paket och lite annat smått och gott på schemat. Ska hinna träna med! Längtar till varje pass nu för tycker att det är så roligt att vara igång ”på riktigt” igen. Har fått träningsvärk efter mina senaste pass med och det var sååå längesedan jag hade det. Underbar känsla faktiskt, hehe.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Gårdagens frulle! Turkisk yoghurt med kollagen, kokosflakes, pumpakärnor, blåbär, valnötter och lita honung på toppen! Och så fröknäcke med smör, ost, gurka, örtsalt, en chokladboll utan socker och iskaffe. Mhmmm.

Igår blev det en väldigt blåsig promenad med vagnen.

Efteråt såg jag ut såhär. Mina fransar var helt förstörda och allt mitt smink hade runnit bort under ögonen. Direkt det blåser ute så bara FORSAR det tårar ur mina ögon. Så störande ;p

Och hade världens bästa toalettsällskap igår när jag gjorde min hudvårdsrutin innan han bestämde sig för att somna, haha.

Kommentarer

  1. Frida

    Jag är exakt som dig! Blev förälder 5/11 2022 så min lilla tjej blev 5 månader idag (igår😆). Och när sambon och dottern lägger sig är jag alltid vaken några timmar till. Har nog inte lagt mig innan 01:30 på väldigt länge. Ibland blir kl 02 och 03 också. Har dock hänt nån gång dagen efter att jag ångrat mig lite om jag lagt mig 03. Men oftast är det såå värt med egentiden på kvällen/natten.

  2. frida

    Alltså hur söt är inte din bebis! Så fin, det är alla dina barn, men så ljuvligt med en liten knubbig bebis ju!

    1. A

      Jag tycker iaf att du skriver och fördelar saker bra. Man får se lite allt möjligt och ibland lite mer av något eller mindre av något. Man kan ju inte nämna allt i ett inlägg 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish