Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Torsdag

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina ni och god morgon <3

Hur mår ni? Jag mår bra och idag står jobb, utvecklingssamtal med Jason och träning på schemat. Och så tänkte jag försöka hinna med tvätten mitt i allt bebisgos med.

Känns så skönt att vår sjukstuga här hemma verkar vara över för denna gång och jag HOPPAS att dom stora barnen klarat sig från smitta. Det återstår att se, haha.

I förrgår hade jag en sådan där hemsk kväll. Ni vet när man typ sätter sig på golvet och bara gråter för att allt känns så övermäktigt i livet med bebis, barn, hus, ekonomi, jobb, alla relationer som ska vårdas, städning, att hinna med sig själv lite mitt i allt + massor med amningshormoner på det. Så det gjorde jag igår. Jag bara satt där på golvet och grät en stund. Faktiskt väldigt befriande att bara få ut alla känslor. Sedan tog jag en låååång dusch och låste in mig i badrummet i typ två timmar. Det slog mig där och då att jag inte hade tvättat håret eller duschat ordentligt på en hel vecka. Rakade mig, skrubbade mig, hade i inpackning och gjorde allt i lugn och ro. Efteråt fick jag smörja in mig, torka och fixa håret, använda alla mina favoritprodukter, göra min hudvårdsrutin och prata i telefon med min bästa vän under tiden. Kom ut som en ny människa med energi och positiva känslor i hela kroppen. Tycker det är helt sjukt vad en DUSCH faktiskt kan göra men för mig så har det alltid kunna göra mirakel. Så verkligen ett supertips mot ångest eller när du är allmänt låg- unna dig en lång, lång och varm dusch. Eller sov! Det är mina två bästa tips.

Något annat jag har gjort är att rensa hyllorna i ”mitt” badrum. Ser kanske inte mycket ut för världen enligt er men ni skulle ha sett hur det såg ut innan jag städade, haha. Blev ordning och reda och så prydligt och bra. Var sak på sin plats.

Hittade även dessa två favoritprodukter mitt i rensningen. Ansiktsmasken är en av mina favoriter och finns HÄR och sminkborttagningen är perfekt som förtvätt när man har smink och kör dubbel ansiktsrengöring på kvällen. Så härlig på huden och finns HÄR. Hittade också en liten ampull av mitt favoritserum när det kommer till c-vitamin som finns HÄR.

Det första barnen ville äta när dom kom till mammaveckan var såklart tonfiskpasta. Deras och min favorit, haha. Såå gott och sjukt snabbt att slänga ihop!

Hunnit med en god take-in-lunch med =)

Min goda groda =) Älskar ihjäl mig!

Satt i sina egna tankar.,,

…tills han märkte att mamma fotade, haha.

Trött liten sjukling. Man ser en kuse i näsan om man kollar noga.

Smoothie på blåbär, jordgubbar, banan, passionsfrukt, vaniljyoghurt och turkisk yoghurt.

Hunnit beställa lite smått och gott som jag varit sugen på att testa. Bland annat denna highlighter och under eye corrector som jag läst så mycket gott om. Återkommer med resultat.

Hur fin i sitt nya set? Älskar färgen!

Bära grodis i selen har jag också hunnit med!

En del av storhandlingen för denna vecka! Föredrar för övrigt Arlas kvarg alla dagar i veckan men dom hade extrapris på dessa små så passade på. Den är inte lika god men funkar bra ändå.

Önskar er en fin dag. Puss och kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish