Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Kikar in som vanligt och säger hej! Alltid lite morgonstress under veckorna med dom stora barnen då dom ska iväg och allt samtidigt ska funka med en minsta i familjen.

Måste för övrigt skriva att vår minsting nu på slutet har:

– Börjat suga på sina händer som en GALNING. Har inget minne av att mina andra barn har ätit såhär intensivt på sina händer, haha. Gjorde era små det? Han har verkligen funnit sina händer iallafall och dom ska alltid in i munnen. Jag som har sådan bacillskräck tänker att jag nog måste börja tvätta hans händer!? Haha.. Men man kanske inte gör det på ett så litet barn? Min spontana tanke iallafall just för att alla i familjen ofta håller honom i handen, pussar på hans händer osv. När han badas så badar han ju bara med olja nämligen. Och med tanke på att han äter på händerna 60% av sin vakna tid så får han nog i sig en och annan bacill ;p

– Börjat göra skrattande ljud. Det är det sötaste som finns! Han har ju dragit på med leenden rätt länge nu men att göra ljud som faktiskt låter som skratt är rätt nytt för honom. Hela hjärtat smälter när man får höra dessa. Älskade, älskade mini.

– Börjat förstå vilka som är ”anknytingspersonerna”. Kan man säga så? Ni förstår nog vad jag menar med det ordet. Han är inte lika nöjd i vilken famn som helst längre utan börjar på något vis förstå att jag är hans mamma exempelvis.

Lite bildet från mysig lunch hos bästis: 

Puss och kram/G

Kommentarer

  1. Maria

    Vår son har alltid haft händerna samt allt annat ha kommer över i munnen. Började dock med händerna frenetiskt i kenzos ålder. Vi torkade av dem med wipes eller tvättade med blöt tvättlapp då det är svårt över handfat med en så liten. Det verkar vara en grej vissa barn blir lite besatta av

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish