Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sänk din ränta med Anyfin

Inlägget är betald reklam för Anyfin

Jag har jobbat med Anyfin så länge jag kan minnas och jag har ALLTID tyckt att deras idé och tanke är så jäkla grym! Idag lever vi ju i rätt tuffa tider och då känns det ännu finare att få teama upp med Anyfin och hjälpa dom att nå ut till så många som det bara går. Visste ni förresten att Anyfin grundades för att dom såg att många betalar onödigt mycket ränta och avgifter för sina delbetalningar, kreditkort och privatlån? Med smart teknik och genom att skippa onödiga mellanhänder så erbjuder dom så låg ränta som möjligt till sina kunder. Anyfin finns för att hjälpa så många som möjligt till så bra ekonomi som möjligt och har därför tagit fram nya sätt att hantera ekonomin på som hjälper dig att spara mer, betala mindre för krediter och lättare ha koll på dina pengar. Och allt detta i en och samma app. Hur bra!? Appen är med andra ord fullspäckad av funktioner som hjälper dig att ta kontroll över din ekonomi.Om du har delbetalningar eller krediter så kan jag varmt rekommendera dig att testa Anyfins funktion ”sänk din ränta”.

Så här fungerar det i några enkla steg:

1 .Du laddar hem appen eller går in på deras hemsida, loggar in med mobilt ID och klickar dig sedan in på ”sänk din ränta”.

2. Du klickar på den kreditgivare som du har (så laddas krediterna/delbetalningarna upp automatiskt) eller så laddar du upp en bild på din faktura.

3. Du skickar in din ansökan till Anyfin och efter ett tag får du svar på om Anyfin kan erbjuda dig en bättre deal eller inte. Om dom kan det så kommer du att få lägre ränta och bättre villkor!

4. Tackar du ja till erbjudandet så betalar Anyfin av din skuld hos din tidigare kreditgivare och du blir kund hos Anyfin istället med lägre kostnad.

Ränta och avgifter kostar ofta mer än vad man tror och detta är ju pengar som man hellre lägger på annat! Istället för att betala en hög ränta så kan du kanske lägga pengarna som du får över på ett besök på badhus med barnen, en extra god fredagsmiddag eller ett nytt plagg till din garderob. Anyfin sänker i snitt sina kunders ränta med 48% (!!) så om du ex. har delbetalningar och kreditkortsfakturor upp till 300.000:- så uppmanar jag dig att ladda ner Anyfin-appen och skicka in en ansökan. Detta är helt gratis att göra! Jag tycker verkligen att Anyfin är helt fantastiska och ni kan läsa mer och ladda ner appen HÄR

Inlägget är betald reklam för Anyfin

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish