Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Hej måndag!

Inlägget innehåller två annonslänkar

Och god morgon fina ni!

Vi har haft en bra helg förutom att vi har haft sjukstuga. Det började med mig. Jag blev DYNGförkyld från ingenstans men det försvann lika snabbt efter att jag hade sovit bort typ en hel dag och kväll. Jag blev faktiskt rätt chockad då jag typ aldrig blir sjuk. Så konstigt att det bara slog till från ingenstans!? Men gissar på att jag har sämre immunförsvar nu för att jag ammar, sover sämre, inte riktigt tänker på vad jag stoppar i mig och stressar en del.

Under gårdagen var bebis snorig och ville bara amma och sova. Vi satt ihop hela dagen förutom när jag stack iväg till gymmet en liten sväng på kvällen. Verkligen välbehövligt efter en heldag med att ta hand om en liten sjukis. Är så glad över att han inte är mer förkyld än vad han är dock. Det hade ju kunnat vara så mycket värre. Orolig blir jag oavsett. Hatar att jag är så! Minsta lilla med barnen som är ”fel” och jag kan inte slappna av alls, får svårt att sova, är livrädd att något ska hända dom som gör att dom blir värre. Mina tankar går till och med så långt att jag är rädd att dom ska dö i sömnen så måste heeeela tiden se efter så att dom andas. Nej, usch. Är verkligen en riktig hönsmamma och en riktigt orolig sådan med. En önskan jag har i mitt föräldraskap är verkligen att vara lite med ”chill” när det kommer till sjukdomar och så. Är som värst när jag har en bebis och det lugnar sig med åren. Måste dock erkänna att jag fortfarande kollar till mina stora varje natt innan jag själv kryper i säng. Bara för att se att dom andas + bäddar ner dom i täcket som dom alltid sparkar av sig.

Blev mycket mys i sängen under gårdagen. Och mitt fina set finner ni HÄR och HÄR. Fick mycket frågor om det igår på instagram. Så gosigt verkligen! 

Bästaaaa och så välförtjänt efter en lång natt och en lång dag. Tur att vi är två och kan bolla bebbe mellan varandra. Ska försöka träna varje dag denna vecka. Mår så så bra av det och finns ingen egentid i världen som jag uppskattar mer än denna. 

Önskar er en fin start på veckan. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish