Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon torsdag

Och hej fina ni!

Hoppas att ni har fått en fin start på dagen. Det har jag med denna lilla solstråle här nedan =) Han är verkligen SÅ pratig och glad på morgonen. Babblar massor, testar nya ljud och vill absolut alltid ha lite magmassage för att få ut nattens gaser som samlats i magen, haha. Älskar honom mest av allt!

Nu ska vi ta tag i dagen här hemma men vi hörs som alltid lite senare. Kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish