Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu:

– Jag ska ju som jag har nämnt tidigare göra om lite i allrummet på övervåningen och har beställt nya överdrag till soffan, till soffkuddarna + lite ny inredning dit upp. Kommer att bli så fint. Här nedan kommer en glimt från en av mina beställningar. Ska visa er ALLT sen för det är en hel del. Skålarna är såklart till köket men dom har jag spanat på länge så dom fick också slinka ner i beställningen.

Igår hade jag en av mina vänner här som fixade mitt hår. Supermysig kväll och hennes lilla dotter var med. Hur fint blev det inte!? Är så nöjd! Vi färgade botten och dämpade ner det varma i längderna. Tack tack tack finaste @style.by.tonnie<3

– Gjorde bananpannkakor igår till frukost och det var så längesedan. Supertips att mixa ner pumpakärnor och solrosfrön för lite extra nyttigheter. Hade annars i en enorm banan och fyra ägg.

– Älskar min lilla bebbe så mycket och är så glad att jag kan kombinera jobb med att faktiskt vara hemma med honom. Men det ÄR intensivt och jag har flera gånger känt att min halsbränna (från min stressiga tid i livet när jag pluggade, hade företaget och var hemma med barn) gör sig påmind. Vill inte hamna där igen. Det är verkligen ett heltidsjobb att ”bara” ha ett litet barn hemma och sen så ska allt fixas utöver det med som har med huslivet att göra. Jag sänker ju inte direkt kraven när det kommer till tvätt, städning, matlagning osv heller ;p Och så jobb på det. Och två stora barn med. Men ja, nu när jag börjar få halsbränna igen så inser jag att jag måste sänka kraven och tempot lite. För det är ingen som kommer tacka mig för det sen. Hälsan kommer alltid först.

– Måste ge er ett litet tips om ni äter gröt på morgonen! Vill ni ha den lite mer mättande? När gröten är klar på plattan så kan man röra ner ett eller två ägg i den. Blir så så krämigt och gott och lite mer mättande än annars. Tips!

Kommentarer

  1. Minna

    Hej! Vill börja med att säga att du är grym! Jag har nyligen börjat läsa din blogg och som jag förstår har du haft magproblem? Får man fråga vilka symtom och om det har försvunnit? Jag har så mycket problem att jag inte orkar mer. Får också halsbränna vid stress. Vi måste vara mer rädda om oss

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish