Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Wok med röd curry

Måste dela med mig av detta recept som är perfekt matlådemat. Lätt att göra mycket av, sååå gott med ris eller nudlar och smakar typ bättre dagen efter.

Du behöver: 

– Ris eller nudlar att äta till.

– Kyckling eller vegokyckling

– Salladslök

– Buljongtärning

– Vitlök

– Morot

– Paprika

– Broccoli

– Kokosmjölk

– Grytbas röd curry (se bild)

– Fisksås

– Röd currypasta

– Lime

– Salt

– Hade också i vattenkastanjer och bambuskott men det är inget måste! Man kan slänga i typ vilka grönsaker man vill och ha i champinjoner, röd lök osv osv. Vad man gillar!

Gör såhär: Stek önskad mängd röd currypasta i olja i en stor panna. Jag hade typ 3 msk av currypastan. Stek sedan kycklingen eller vegokycklingen i oljan/pastan. Tillsätt kokosmjölk och grytbas samt buljongtärning. Tillsätt fisksås (hade typ 1 msk) och massor med pressad lime. I med alla grönsaker och låt koka ihop. Smaka av med salt och mer röd currypasta om det behövs.

Kommentarer

 1. S

  Jag blev så otroligt nyfiken över det där du skrev om dina lösfransar och att du sover med dem. Det är ju ett sådant bra ”spartips”! Har du inte eyeliner? Och sover du isåfall med eyelinern också? Vill också pröva att sova med dem nämligen, men jag applicerar eyeliner innan jag sätter på fransarna, men ”kladdar” det inte i sömnen då? Eller sätter du på eyeliner på morgonen och tvättar bort det på kvällen?

  1. Anna

   Ärligt talat skulle jag nog inte nappa på det tipset om jag va du. Läskigt hur mycket smuts och sånt som man då har i flera dagar nära ögonen.. har svårt att tro att fransarna hålls fast ifall man faktiskt tvättar noggrant😅annat med fransförlängning.

   1. S

    Jag tänkte mer för de dagarna jag ska upp och jobba på morgonen, har småbarn hemma och det är så svårt att kunna sminka sig på morgonen då de ropar efter mig, hänger i mitt ben osv samtidigt som man ska hinna klä på dem och äta frukost. Så tänkte att jag bara ska göra det någon dag i veckan och applicera innan jag lägger mig kvällen innan 🙂

 2. Hanne-Lo

  Lite off topic men vill bara påminna om vilken inspiration du är, Gabriella! Jag har själv följt dig sedan du väntade Jason och är så imponerad av den resa du gjort därifrån och hit! Fått två barn till, byggt eget hus, separerat, hittat kärleken igen, gift dig med pappan till K, listan kan göras lång. Beundrar hur du är så ödmjuk och vågar göra val som DU känner är rätt för DIG. Har ju uppenbarligen blivit väldigt lyckat! Önskar er all lycka <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish