Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

4

– När vi började dejta så åt vi proteinglass exakt hela tiden! Nu har vi fastnat för det igen och ”salted caramel” och ”daim” från Lohilo är favoriterna.

– Äntligen har jag inhandlat en ny beautyblender efter att ha sminkat mig med fingrarna för länge. Är så nöjd och typ irriterad på mig själv att jag inte har beställt hem en tidigare. Allt blev plötsligt så mycket lättare!?

– Jolie visade upp sin väv stolt för ett tag sedan. Hon har alltså gjort detta på förskolan. Hur fint!? Blir rörd över hur pysslig och händig hon är. Så duktig på att rita, måla, skriva, räkna, väva, göra pussel, halsband – allt typ!

– Något annat Jolie alltid vill göra är att hjälpa mig packa upp paket, hehe. Här hade jag beställt lite smått till mig själv (visar snart!) och hon hjälpte till att ta fram allt och sa ”wooow vad fin du kommer vara i den här mamma” om allt.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler