Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Tisdag och trött mamma

Hej på er!

Var så trött igår så orkade på riktigt egentligen INGENTING. Så jag skippade allt som hade med jobb, blogg, sociala medier – allt sådant att göra. Tränade, bebisgosade, fixade lite hemma, fick brynen noppade hos min vän Amanda på hennes salong och på kvällen fick jag ett påslag av att vara pigg och rengjorde hela kylen. Storhandla hann vi också göra. Älskar att jag skrev högre upp att jag gjorde ingenting för nu när jag väl skriver vad jag faktiskt gjorde så ser jag ju att det ändå blev en del ;p Trött var jag iallafall då det inte blev många timmars sömn natten till igår.

Hur mår ni? Jag mår bra och idag står jobb på schemat! Och så ska jag försöka träna idag! Annars är kraven rätt låga. Har haft planer på att avfrosta frysen och rensa i barnens lekrum så något av det kanske också hinns med.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Älskar detta röda set! Har för övrigt fått frågan flera gånger hur mycket jag har gått ner i vikt sedan graviditeten och jag har gått ner kanske 14 kg? Jag vägde 63 när jag blev gravid och som mest under graviditeten vägde jag 80. Jag bryr mig verkligen inte om vikt som ni kanske redan vet.. Anledningen till varför jag har koll är på grund av MVC och för att jag fick väga mig på efterkontrollen med. Nu var ju den ett par veckor sedan! Hur som helst så trivs jag bra i mig själv med tanke på att det var två månader sedan jag födde barn. Jag äter allt och unnar mig allt! Igår åt jag glass, subwaykakor och choklad bara för att jag vill och kan. Och så tränar jag när jag hinner och det går ihop. Jag är oavsett totalt obrydd när det kommer till viktnedgång och vill hellre ha lite former än att vara pinnsmal. Trivs bättre så. Jag har svårare att gå upp i vikt än ner. Är SÅ tacksam för att min kropp har burit och fött tre helt underbara barn. <3

Kommentarer

  1. Profilbild
    Joanna

    Hej. Är intresserad av hur du tänker kring smink, hårprodukter så som hårspray, bodylotion med doft osv. när man har en liten bebis? Det ska ju helst vara parfymfritt… jag har själv en liten bebis och försöker tänka på det.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish