Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sportlov

Förra veckan var det ju sportlov här i Umeå och guuuud vad vi hann med att göra saker med barnen. Umgås med bästa vännerna, en sväng på Leos lekland, besökte ett museum, åkte till badhuset.. Barnen har varit supernöjda! Hade en av mina bästa vänner på besök som lärde mig och barnen att steka pannkakor också. Jag har ALDRIG gjort vanliga pannkakor så det var väl på sin plats att jag lärde mig om man säger så 😉 Använde mina nya kunskaper redan under söndagskvällen då Jason hade friluftsdag igår och behövde ha med sig lunch. Så där stod jag vid 23-tiden och stekte pannkisar.

Kenzo fick bada i babypoolen och älskade det! Dagen efter var han dock sååå trött och sov typ hela dagen. Han fick dessutom geggigt öga så jag ringde Knodd som sa att jag skulle avvakta i några dagar och se om det gick över. Och det gick över redan dagen efter. Men är man en hönsmamma så är man. Kul hade vi iallafall!

Till Leos åkte jag själv med alla barn. Vet att mina stora kan sysselsätta sig själva och att jag kunde sitta i lugn och ro med den minsta i någon soffa.

Förnödenheter packades ner!

Alla tre syskon! Så taggade!

Hann vara där i tre timmar innan den minsta drog väääärldens ryggbajs så att vi fick åka raka vägen hem. Bland förnödenheterna som jag hade packat ner fanns såklart inte ombyte. Just för att jag tänkte att han såklart inte skulle hinna bajsa under tiden som vi var där. Hur typiskt!?

På museum fick man busa, leka, bygga och programmera robotar. Så spännande tyckte både Jason och Jolie!

Har blivit en och annan fika.

Och massor med pussar!

Sovande gullebror.

I lördags såg vi såklart melodifestivalens final. Dessa låtar har dunkats i bilen enligt barnens önskemål hela veckan lång.

Hade myskväll med en fin vän!

Och här var pannkakorna på gång! Jason och Jolie fick göra var sin helt egen pannkaka helt själva. Snacka om att dom var stolta. ”Alla pannkakor var goda men min var godast” sa Jason.

Bebis har bott lite i sele. Jaaaa, jag vet att jag har den lite fel =) Finns inget som väcker mer reaktioner på sociala medier än barn i sele eller barn i bilbarnstol, haha.

En helt vanlig vardagsmiddag.

Druckit mycket chai latte med min bästa vän!

Och vi har både pysslat och spelat spel.

Stora barnens pappa har fyllt 30 och kom förbi med tårta som såklart delades med bästisar som mysfika på bibblan.

Lillebror har fått nya pyjamaser i storlek 74. Gillar dom med dragkedja på grund av enkelheten.

Någon som fick för sig att bli sötast i världen =)

En storebror som visar en lillebror hur man klär på sig overallen. Och förklarade allt steg för steg också. Så gulligt!

Sovmorgon har vi tagit oss!

Och dom stora vill alltid hålla lillebror.

Mobilspel har spelats.

Och även vanliga spel!

Smoothie har vi druckit en del av med. Här har jag gjort en ”vanlig” med jordgubbar, mango, naturell yoghurt, banan och mandelmjölk men också tillsatt havregryn för att göra det mer matigt.

Sovande älskling!

Mammas stora tjej!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Sara

    Hur står de till med dig och Z? Enda tecknet på att han var med var bilden på smoothies. Stor skillnad när du var med F och samma period i livet. Då var det foton på er hela tiden tillsammans på olika sätt. Detta ser mer ut som en ensamstående.

      1. Profilbild
        Elsi

        Så du menar på fullaste allvar att Z måste vara med på varenda inlägg hon postar för att det ska betyda att ” det är bra mellan dem” ???! Tänker du inte efter innan du skriver något sådant korkat!!

        1. Profilbild
          Vera

          Är väl självklart att relationer förändras och att ens nyfödda bebis blir ens första prio … Herregud. Låt Gabriella vara.

  2. Profilbild
    Johanna

    Den bärselen är jättesnygg men en av dom sämsta på marknaden. Bebisen ska sitta som en groda dvs benen ska göra ett M och ha rundad rygg vilket inte är möjligt i selen från babybjörn. Köp en annan som inte skadar din bebis tex Manduca, Kokadi, Stokke (Limas).

    1. Profilbild
      Maria

      Finns säkert bättre bärselar än babybjörn men har svårt att tro att de skadar barnen. Det är internationellt sett världens mest sålda bärsele så låter lite ologiskt.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish