Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Blandat

– Tycker att detta set är sååå gulligt på Kenzo. Nu har han ju vuxit i storlek 68 i princip. För det mesta har han ju pyjamas men är kul att bryta av med något annat ibland,

– Har haft fikadejt med min bästis och drack chai latte. Det är nog min favoritdryck när det kommer till varma drycker på delad plats med varm choklad (om det finns grädde på toppen).

– Mina bästa smoothies just nu är dom med mango, passionsfrukt och persika. Är lite trött på dom med bär för stunden. Älskar att ha fryst passionsfrukt i smoothies. Blir så jäkla gott.

– Något jag verkligen värderar högt är mina egna stunder i badrummet på morgonen, Brukar lämna bebbe i sängen med pappan och sminka mig och fixa håret i lugn och ro. Ger mig en bra start på dagen 8/10 gånger. Försöker göra bra val för mig själv varje dag för att överleva bebistiden så bra som möjligt. Viktigt som förälder att hitta sina egna små ljusglimtar oavsett om det är att fiska, åka skidor eller ta en fika. Jag har ju inga riktiga intressen mer än att gymma och umgås med vänner. Men att lägga lite tid på mig själv på morgonen och/eller på kvällen får mig att må väldigt bra.

– Har ni ätit fryst mango som det är? Frysta vindruvor är ju poppis bland många (smakar piggelin) och frysta clementinbitar är också så gott. Men fryst mango är typ det bästa. Tips, tips!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Linn

    Snälla gör ett heeeelt städ-inlägg! 😅
    Favoriter, go-to’s, bästa dammsugaren, tvättmedel, tips och tricks, standardgrejor, osv, allting! Vet du skrivit lite då och då men vore kul med en hel utläggning om vad du gör!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish