Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

TRE

1. Är så glad över att bo i Umeå och nära många nära och kära. Kenzo får ju verkligen växa upp med så många viktiga personer både på min och min mans sida. Han har ju en stor familj + nära vänner och jag har en liten familj och nära vänner. Det är så fint att han har så många som älskar honom runt sig redan från start. När jag fick Jason så bodde jag i Göteborg och hade mycket vänner (många som jag har kvar nu med!) men det var inte samma känsla. Umeå är verkligen en så bra familjestad och det är ju på något vis här dom flesta (såklart inte alla – vissa önskar man ju att man kunde flytta upp hit) av dom som är viktiga för mig bor. Det känns så bra.

2. Testade ett ställe via foodora med indisk mat som vi aldrig har provat förr. Så positivt överraskad och det var supergott. SÅ mycket mat också. Älskar när man upptäcker nya ställen i sin gamla stad. Visste inte ens om att vi hade denna restaurang här i Umeå.

3. Alltså iskaffe! Har fastnat helt för det. Gillar inte kaffe så mycket men tycker att det är en trevlig, social grej.. typ. Kan man säga så? Men iskaffe är sjukt gott och. perfekt att ha hemma i kylen och bjuda på om man får besök med.

Kommentarer

  1. Kajsa

    Hej gabriella! 🌸
    Jag har för mig att du skrivit att du känner dig svullen i kroppen när du äter socker gluten och mjölk. Känner du dig svullen i hela kroppen eller bara på vissa ställen?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish