Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon tisdag!

Och hej fina ni!

Hur mår ni? Vi mår bra här hemma! Idag står jobbelijobb på schemat och så ska vi gymma och göra lite andra ärenden. Besöka bibblan eller liknande med barnen ska också göras.

Igår hade vi en jättefin dag. Jobbade lite, min bror kom hit och åt lunch med oss, spenderade eftermiddagen med två vänner och alla barn och avslutade dagen med MAX och besök av Kenzos farfar. Känns för övrigt superskönt att ha dom stora barnen hemma igen. Har saknat dom så mycket!

Standard frulle för mig när jag är sugen på söt frukost. Turkisk yoghurt blandat med kollagen, banan, chiafrön, hampafrön, valnötter, björnbär. Ibland lite flytande honung för att lyxa till det!

Vi hade alla dessa barn + två bebisar ihop igår. Tre mammor och åtta barn, haha.

Blev bjudna på kladdkaka! Kidsen fick fruktsallad.

Har tränat! Ser fram emot dagens träningspass med. Känns som att jag äntligen börjar komma igång lite mer. Har börjat träna yttre magmuskler nu också såhär två månader efter förlossningen. Känns jättebra!

Måste visa detta bud som jag fick hem till barnen! Den stora duschtvålen doftar persika och sjukt gott. Använde den själv igår kväll. Doftar JÄTTEgott verkligen!

Och dom enda doftljusen jag tycker är värda att inhandla nu för tiden är dessa från IKEA. Alla andra är för dyra för att det ska vara något som känns okej, haha. Man eldar ju verkligen upp pengarna =)

Sovande älskling. Är så kär i min bebis!

Blev en glass på MAX också. Dom är så värda det! Så duktiga, omtänksamma och snälla. Är så stolt över mina stora barn! Såklart stolt över min bebis med men det är ju på ett helt annat vis.

Mina pojkar <3 <3 <3

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish