Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Nyinhandlat

Hade ju några barnfria timmar med Tove för ett par dagar sedan och jag shoppade… STÄDMEDEL, haha. Det medlet jag var ute efter hittade jag dock inte i butikerna som vi var på så ska åka förbi en Ica-butik nu i dagarna som jag vet har den. Kan visa er sen! Bästa städsprayen som finns verkligen.

Var tvungen att köpa en ny Swiffer! Funderar på att testa den i moppvariant med. Är ju världens nörd när det kommer till städprodukter. Ska bli jättekul att prova duschrengöringen. När man har en glasvägg i duschen så är det efter ett tag nästan omöjligt att få den helt ren från fläckar. Spelar ingen roll hur mycket man skrubbar och vad man skrubbar med nästan! Men den rengöringen som jag har köpt verkar ta sådana fläckar med. Har ni tips på hur man får bort dom så tipsa gärna!

Två korgar till badrummet uppe och nya underlägg till kastruller och stekpannor. Så trött på dom gamla.

Fyndade också denna kjol till Jolie (som jag vet är 100% hennes stil och som hon kommer älska) samt den blåvita lilla vasen på loppis. Tänkte plantera någon fin liten växt i den när tid finns.

Kommentarer

  1. Olivia

    Använder min sambos bilvårdsprodukter för att göra rent 🤭 apex+ från tearshine! Det gör dom även vattenavvisande så vattnet pärlar sig fint på glasväggarna 🥹 bästa jag någonsin testat och tycker det är överlägset mycket bättre än typ ättika och diskmedel och annat kalklösande 🥶

  2. Elin

    städar med såpa, bikarbonat, vatten och ättika i olika blandningar. även ytdesinfektion då min son har en immunbristsjukdom.

    1. Jos

      Tänkte just tipsa om att städa miljövänligt, det är inte hälsosamt för varken vuxna men framförallt inte barn att exponeras för stora mängder kemikalier <3

  3. Petra

    Köp en tom spray flaska (typ som till blommor) fyll med dax ytdesinfektion som finns hos apotea 1 liter för typ 40 spänn. Spraya och torka med en handduk. Funkar på speglar, fönster, glas. Blir helt underbart. Sen använder du den sprayflaskan till allt haha, toaletten när den behöver snabb rengöras osv.

  4. Sandra

    Bästa tipset är när man blandar ättika, diskmedel och vatten. Glasen blir som nya! Och det är miljövänligt också.

  5. Cicci

    Tips till glasväggar i duschen är Kalkosan. Stryk ut outspädd kalkosan med en trasa. Vänta en stund, 10-15 min, och skölj sedan med duschslangen. Jag gör detta i mina badrum en gång i veckan, perfekt resultat varje gång! Är det riktigt smutsigt kan man behöva göra om det en gång till.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish