Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon fredag!

Reeeedan fredag! Känns så sjukt då det nyss var måndag, haha. Men snart får jag hem barnen och det längtar jag till så så mycket. Har saknat dom extra mycket denna vecka.

Idag ska jag till fysioterapeuten för lite nya övningar, träna och jobba lite. Annars blir det rätt lugnt och är så sugen på att äta något gott ikväll! Får se vad jag hittar på =)

Sist vi var på BVC så sa vår BVC-sköterska att det absolut är läge att plocka fram lite leksaker nu. Typ babygym och liknande som han kan titta på. Vet att barn älskar leksaker med ögon och mun så det ska jag absolut ordna. Finns ju inget gulligare än när bebisar pratar med gosedjur, haha. Båda mina stora barn har pratat massor med gosedjurs-babblarna. Dom har ju enorma ögon! Ska gräva fram dom i lekrummet för är övertygad om att jag faktiskt har kvar dom. Har ni tips på bra babygym förresten? Gärna ett som inte är för skrikigt i färgerna men som man kan hänga upp skrikiga leksaker på ;p Om ni förstår hur jag menar, haha.

Älskar för övrigt denna gosiga tröja. Hur fin!?

Kram och hoppas att ni får en fin dag /G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish