Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Kvällsbestyr och tre favoriter

Tog min tid i badrummet för någon dag sedan och det är verkligen så viktigt för mig (på tal om föregående inlägg) och något som gör att jag hämtar ny energi och mår väldigt bra.

Alltid mina guldiga pads under ögonen när jag unnar mig lite extra lyx och egentid i badrummet.

Tipsar om denna som är guld. Har tipsat om den flera gånger förut men finns nog ingen bättre fotkräm. Man blir babylen till morgonen efter om man smörjer in sig med den på kvällen. Speciellt om man skrubbar fötterna innan. Tips är att verkligen massera in den ordentligt och i tjocka lager och sova med strumpor för att det ska bli extra bra. Blir som en inpackning för fossingarna.

Smörjer alltid in läpparna med jojobaolja och så tar jag detta ovanpå. Kapslar in oljan ordentligt. Gör detta varje kväll innan jag ska sova för att slippa torra läppar.

Denna används varje kväll! Det bästa man kan ha runt ögonen. Dyr men värd varenda krona. Ser så stor skillnad från innan jag använde den och nu.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish