Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Frågor nu på slutet

Har fortfarande inte börjat svara på alla kommentarer än och ber om ursäkt för det. Är mycket med alla barn och speciellt nu när den minsta är så liten. Men jag ska börja direkt jag känner att det finns lite mer tid över vid datorn. Här är lite av dom senaste frågorna i kommentarsfältet och svaren på dom iallafall =)

Hur sover du med ditt tejp-löshår? 🙂

Jag sover faktiskt med håret helt utsläppt. Jag tvättar alltid håret på kvällarna nu för tiden och när jag gör det så ser jag till att aldrig somna med blött eller fuktigt hår. Torkar det alltid helt torrt och kammar igenom ordentligt med olja och serum innan jag somnar.

Är ni aldrig ute?? Har ju varit världens finaste vårvinterväder här i Umeå under helgen, helt underbart ute.

Barnen är ute själva ibland. Dom är så pass stora att dom kan leka utanför huset själva ihop med grannbarnen. Och så är dom ju ute väldigt mycket på skolan, fritids och förskolan. Jag är ingen utemänniska och har aldrig varit tyvärr. När dom vad mindre var jag ute med dom en del på helgerna men nu klarar dom det själva utan problem.

Var är dina sneakers ifrån?

(ANNONSLÄNK) HÄR hittar ni dom!

Hur länge kan du använda samma fransar innan du byter till ett par nya? Brukar du ta bort dem varje kväll eller har du dem ett par dagar?

Jag sover i dom och har samma i ett par dagar. Ibland har jag dom till och med i över en vecka. Beror på hur fina dom håller sig. Är lite olika från gång till gång.

hallåj 😊

 har en son på snart 5 månader, och vill själv komma tillbaka till gym rutinerna (saknar nanting) .Har dragit mig pågrund av att jag vet inte vars man ska ha bebis nånstans på gymmet 🫣medans man gör övningar, har du din son i babyskyddet lr på en filt på golvet lr? 😊

Vad kul att du vill komma igång igen! Mitt tips är att kolla upp vilka gym man får ha med sig bebis i den staden du bor. På vårt gym får man ha med sig barn. Vi brukar låta honom sova i vagnen medan vi tränar och om han är vaken så passar vi honom mellan varandra under passets gång. Då kan den ena träna och den andra bära bebis. Lite svårt dock om man är ensam på gymmet men i så fall är mitt bästa tips att försöka få in träningen den tiden man vet att barnet sover. Tidigare när jag hade med Jolie till gymmet som liten så fick hon leka med leksaker (tog alltid med mig lite) på en matta bredvid medan jag gymmade. Vissa pass blev ju bättre än andra då men jag tänker att korta, effektiva pass är bättre än inget alls. =)

Hej! Har följt din blogg under hela min graviditet och våra pojkar skiljer 3 veckor mellan varandra 🙂 Det har varit kul att följa dig och även nu efteråt. Du verkar vara en mysig, go och trygg mamma till dina barn. Jag såg i något äldre inlägg att du använt Holistic D vitamindroppar till dina barn (eller om det var något av dem). Använder du dessa fortfarande? Vilken dosering tar du? Jag upplever att min lilla får ont av de man får på BVC..

Men så roligt att det är så nära mellan våra små! Grattis till bebis <3 Och tack för så fina ord! Blir så glad verkligen! Ja, precis! Vi köpte på oss några sådana flaskor till Kenzo men landade sedan i Sempers magdroppar med tillsatt D-vitamin. Vi ger ju honom Sempers magdroppar varje dag och känns skönt att slippa ge droppar ut flera olika flaskor. Men dom från Holistic tycker jag annars är bäst och mina stora barn fick dom! Tror jag gav 1-2 droppar om dagen när dom var små om jag inte minns fel.

Kan inte du skriva ett inlägg kring hur ni tänker kring RS nu när ni har bebis och äldre syskon? Vore intressant att veta hur ni tänker om de stora barnen tex blir snoriga vilket ju är vanligt den här årstiden. Sitter i samma sits (också med varannan vecka barn) och vore intressant att veta hur andra i samma sits tänker och du brukar resonera så bra. Ni är superfina hela familjen och de är så kul att du börjat blogga igen!

Jag tänker sunt förnuft men att man inte kan skydda bebis till 110%. När vi handlar, tränar eller vistas ute så försöker vi göra det under tider när det är mindre folk. Barnen får pussa och krama lillebror så länge som inte har symptom. När dom har symptom får dom vara nära ändå men kanske inte i ansiktet. Vi fortsätter umgås med vänner och familj som vanligt så länge dom är symptomfria. Frågade er på instagram gällande RS rätt snabbt efter att Kenzo föddes och vissa av er hade isolerat er helt i hemmet men ändå fått RS. Så känns som att det är onödigt att stoppa livet helt då det kan hända ändå. Men sunt förnuft och så får man bara hålla tummarna att man kommer undan. Så tänker jag. Sedan blev jag rätt trygg när BB sa att typ 97% av alla barn som får RS inte behöver vård på sjukhus. Det går bra för dom flesta och i Sverige var det SÅ längesedan ett barn dog av RS om jag förstod rätt. Så i majoriteten av fallen så går det bra även om barnet skulle bli inlagt till och med. Gjorde mig väldigt mycket lugnare. Vad glad jag blir! Tack fina, fina du!! <3

Hej! Jag har gjort flera av dina recept och tycker du lagar jättegod mat! Jag tänkte kolla om du skulle orka posta lite maträtter som är i bra prisklass då det är så dyrt med mat nuförtiden. Speciellt grönsaker. Tack på förhand 🙂

Vill ni att jag ska köra ”billiga veckan” och tipsa om en billig maträtt varje dag? Klicka på hjärtat i så fall så kan jag ordna det nästa vecka!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish