Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Företagsidé

Gud, vad jag var peppad och uppstressad igår. Min kropp känner ingen skillnad på när jag är sjukt taggad eller när jag är stressad, haha. Slutade med att jag var helt skakig och hjärtat slog dubbelslag hela kvällen lång. Blev så less på mig själv! Men kunde inte hjälpa det då jag och mannen satt och pratade om idéer och drömmar. Och så bestämde vi oss för att starta upp ett nytt företag nu inom kort. Det känns så rätt och jag tror att det kommer att bli riktigt grymt. Lovar att berätta mer så snart som möjligt! Blir kul att se hur vi bollar tre företag och ett familjeliv men jag tror på oss. Är så jäkla glad att vi har varandra och att vi båda är drivna och vill så mycket. Har sagt till min man sedan dag ett att jag känner mig ostoppbar när jag är med honom. Det var en känsla som infann sig ganska snabbt redan efter ett par dejter. En så fin och härlig känsla som är svår att sätta ord på. Känns som att inget spelar någon roll än vi och där vi är i livet. Det känns som att allt vi tar oss an kommer att bli guld. Sedan kanske det inte blir så men den känslan gör ju att man vågar och provar. Man måste ju verkligen våga för att vinna.

När jag pluggade till mäklare så pratade vi om synapser i hjärnan. Vi pratade om hur hjärnan vänjer sig vid saker. Minns att föreläsaren berättade att om man tar sig an projekt och sedan lyckas med dessa så boostar man sitt självförtroende i att nästa grej/projekt man tar sig an kommer att gå bra. När man då kliver på nästa projekt och lyckas så boostar man självförtroendet och sina tankebanor ÄNNU ett snäpp och så fortsätter det. Jag kände mig så träffad. Jag har alltid haft kass självkänsla (känslan av att JAG är bra) men grymt självförtroende (känslan av att jag gör saker bra). Jag har vågat och tagit sjukt mycket ”risker” i mitt liv sedan jag var nybliven vuxen och allt jag har gjort har också givit ett väldigt bra resultat. Så när jag ser tillbaka på mitt liv så känner jag hittills att jag har lyckats väldigt bra med allt jag har tagit mig an och vågat göra. Jag känner mig stolt över vad jag har åstadkommit när det kommer till både familj, karriär, ekonomi. Ja, det känns bara som att jag har vågat leva livet fullt ut och alltid följt mitt hjärta och min magkänsla.

Önskar er en fin dag. Och glöm aldrig att tro på er själva och VÅGA gå er egna väg. Livet är verkligen för kort för något annat. Kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish