Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Goood morgon!

Och hej på er <3 Hoppas att ni mår bra! Det gör jag. Lite trött bara men det kan jag lika gärna sluta skriva för det ingår på något vis i mitt dagliga liv nu och förmodligen ett bra tag framåt.

Minns ni på den gamla goda bloggtiden när listor var så inne? Jag har ju alltid älskat dessa blogglistor så tänker att jag tar er på en nostalgitripp och fyller i en sådan 1a mars till ära!

Dagens start på dagen: Som vanligt med en extremt glad och gosig bebis vid min sida. Han babblar alltid såå mycket på morgonen. Man blir helt lycklig!
Dagens humör: Känner mig glad och ostressad idag.
Dagens frisyr: Tvättade faktiskt håret igår så ska strax platta igenom det. Får bli rakt hår idag! Just nu är det ett virrvarr men doftar gott av gårdagens hårprodukter som fick komma i innan jag torkade det.
Dagens outfit: Morgonrock just nu men träningskläder snart. Vi ska till gymmet!
Dagens måste: Står lite jobb på schemat. Har även lite mail som jag måste svara på. Handla är också ett måste! Annars finns typ inga måsten idag och det känns så himla skönt.
Dagens tråkigaste: Detta är inte ett måste men funderar på att börja rensa ur min garderob. Det behövs IGEN. Känns sjukt tråkigt men vet hur skönt det är efteråt.
Dagens lycka: Att allt såg bra ut på efterkontrollen av min livmodertapp. Har inte fått några slutgiltiga svar än men av vad läkaren kunde se så har jag iallafall inte något som ens liknar cancer där nu. Den lyckan för mig är så så så så så stor.
Dagens craving: Alltså vet ni!? Helt ärligt.. Jag äter hela, hela tiden. Är så fruktansvärt hungrig dygnet runt och tror det har med amningen att göra. Har typ inga specifika cravings utan vill bara äta. Spelar knappt någon roll vad det är.
Dagens önskan: Att ta in städhjälp som dammsuger, skurar alla golv, putsar fönster, fixar all tvätt och byter sängkläder i alla sängar. Ska typ ge mig själv det i 28årspresent i maj, haha!
Dagens musik: Jag har Hoojas låtar på hjärnan eftersom att min stora son alltid vill lyssna på dessa i bilen. Tyckte det var fruktansvärt i början men nu har jag börjat gilla deras låtar i smyg. Är så långt ifrån min musiksmak som det kan komma men dom är på något vis så roliga med sina texter ;p Så norrländskt.
Dagens middag: Antingen torsk med röd curry i ugnen + ris eller någon god gryta.
Dagens fundering: Har inte hunnit få någon sådan ännu =)

Min lilla bebis hade Jasons gamla pyjamas på sig! Hur gullig!? Från Livly.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Profilbild
    Sandra

    Min 5 åring älskar Hooja med och nu har jag börjat gilla deras låtar med jättemycket med!😂 Klockrena texter och älskar norrländska dialekten. Stora barnet har projektarbete om Norrbotten nästa vecka så det har vi suttit med här hemma och läst på om.☺️

  2. Profilbild
    Maria

    Att investera i städning hemma är det bästa vi gjort för bör relation och främst sen vår son föddes. I maj kommer vår andra son och det känns så bra. Inför kommande föräldraledighet och att jag är sjukskriven resterande av graviditeten har vi dock gått ner till var 4e vecka istället för varannan.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish