Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tisdag

Hej fina ni!

Blir ett sent tisdagsinlägg idag. Ber om ursäkt för det! Hur mår ni? Jag mår bra men är sjukt trött. Som tur är så är hela ”att-göra-listan” struken för dagen och det enda som kvarstår är att ta oss iväg till gymmet.

Bäddade ner vår lilla älskling i sleepcarriern idag. Så mysigt att boa i den med filtar: 

Och så har vi köpt mat från thaivagnen som ligger rätt nära oss. Så gott!

Trött mamma! Mina påsar under ögonen är liksom ett faktum varje dag. Har instagrams ”no filter filter” på bilden. Viktigt att skriva ut sådant tycker jag. Läste någonstans att man ska utgå från att allt man ser på sociala medier är redigerat och det tycker jag är rätt bra tänkt! Tänk hur mycket ångest sociala medier kan framkalla. Och det är ju hemskt. Samtidigt tycker jag att sociala medier är sjukt bra på många vis och en grym väg att sprida viktig information och finna inspiration på. Gillar att instagram visar om det används filter högst upp på story med. Om jag lägger upp något med filter (typ bilden nedan som blurrar huden slätare) så kommer jag att skriva ut det. Det har jag gjort sedan något år tillbaka! Annars redigerar jag bara mina bilder färgmässigt och med kontrast/ljus i snapseed och VSCO.

Och just det! Får ju ofta frågan om jag använder amningsinlägg och amningsbh och det gör jag inte. Tycker det är så struligt. Får jag fläckar som på bilden nedan så byter jag bara tröja. Oftast stoppar jag mjölken som kommer ur bröstet jag inte ammar på genom att trycka fingret mot bröstvårtan lätt några gånger (rinner inte ut då) men när jag bara är hemma så får det bara rinna ibland och så kör jag ett tröjbyte istället.

Önskar er en mysig kväll! Puss och kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish