Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Sista februari-listan

– Vi var på BVC-kontroll med vår lilla pojke och gud vad han växer. Han väger nu över 7 kg som ni ser på BVC-kortet nedan. Helt sjukt! Vill stoppa tiden men samtidigt inte. Känns skönt att ha en mer ”rejäl” bebis ifall att han skulle bli sjuk och inte lika bra på att äta under en period.

– Har bestämt mig för att gå i stegmaskinen en stund varje dag på gymmet från och med nu. Märker själv hur flåsig jag blir av minsta lilla så är väl dags att ta tag i konditionen igen och inte bara styrketräna.

– Var med en av mina bästa vänner på ultraljud idag och blev helt rörd. Alltså tänk att det ligger en liten bebis i hennes mage! En bebis som jag älskar mest av allt i världen. Och det kommer att vara typ nio månader mellan våra barn. Känns så fint och SÅ overkligt. Är så så så lycklig!

– Jag äter overnight oats hela tiden men varierar innehåll och topping! Det är seriöst bland det godaste som finns. Godare än allt godis i världen, haha. Har nu börjat varva vaniljkeso med jordgubbs eller blåbärskeso med. Mhmmm.

– Vår minsting i familjen har fått en så fin ylleoverall. Den är sååå fin! Ska visa er bilder när han har på sig den sen! Han var så söt i den =)

– Måste tipsa om dessa ostkrokar. Har ni inte testat än så gör det! Tyckte att dom var så jäkla goda!

– En annan sak som vi äter hela tiden (och som jag visat flera gånger förr men tåls att visas igen) är tonfiskpasta. Hackar bara massor av grönsaker, äpplen och röd lök, blandar med creme fraîche och majonäs + örtsalt, peppar och pressad citron. Blandar med pasta och tonfisk. Supertips på barnvänlig och JÄTTEgod, snabb middag.

– Köpte pyjamaser till Kenzo i slutet på förra veckan och reagerade då på hur dyrt det faktiskt har blivit med barnkläder. Och då köpte jag ändå 3 för 2! Hur fasiken är det tänkt att man ska klara sig med ökade kostnader på precis allt som är nödvändigt och som man faktiskt behöver? Bara en tanke. Tror att många går i samma tankar som mig.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish