Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mina stora barn

Får ofta frågor på instagram när jag spammar bebisbilder om varför jag inte visar mina stora barn lika mycket längre. Och det är bara för att jag tycker att dom är så pass stora nu att dom inte behöver visas eller skrivas om hela tiden. Alla små barn följer ju i princip samma steg i utvecklingen, faser osv. Känns inte lika privat att skriva om dom när dom är mindre. Nu har dom ju en helt egen identitet och ett helt eget liv på något vis. Försöker att hålla en bra balans och tänka på vad jag själv hade varit okej med att läsa och se om mig själv på internet. Tror att jag delar typ 5% av deras liv och det dom gör just nu. Känns tråkigt på ett vis men så självklart med. Dom kommer att synas lite här och där men det kommer inte bli mer än vad det är just nu.

Min stoooora fina kille som nu har bytt till ringar i öronen. Hur snyggt blev det inte!? Han tappade faktiskt ut det ena läkörhänget och då bytte vi båda till dessa i silver istället.

Hans bild på sig själv på fritids. Mammas stora älskling! Han fyller ÅTTA år i år. Hjälp, stoppa tiden!

Och Jolie hade gjort en så fin glasskiosk på förskolan med sina vänner. och en tillhörande glassbil till.

Kommentarer

  1. Linnéa

    Hej fina 🥰 Vi ska åka ner till Göteborg med vår dotter som har hjärtfel. Vi ska undersöka hur mycket hon påverkas av felet på hjärtat. Vi ska vara där i 2 nätter och vara på sjukhuset på förmiddagen men sen skulle vi vilja hitta på lite roliga saker så det blir kul för henne också.
    Har du några tips på restauranger eller lekpark/lekställe?
    Tack för en bra blogg ❤️

  2. C

    Tipsar om ashley keller (glowbodypt) 12 week post pregnancy plan. Helt fantastisk träning efter att man fött barn. Efter det programmet är man redo för vilken träning som helst.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish