Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Måndag och ny vecka

Hej på er fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra! Är peppad på denna vecka.

Minns ni i onsdags när jag skrev att det snart var dags att kolla upp mina cellförändringar igen? Samma dag så fick jag faktiskt tid för detta så redan under onsdagseftermiddagen blev det ett besök på gyn här i Umeå. Tycker att det är så jäkla obehagligt att göra kolposkopi men gick mycket snabbare och bättre denna gång då det var en annan läkare + att jag inte är gravid längre. Var så nervös stunden innan men det var fort över. Tror att jag låg där totalt i tio minuter. Verkar iallafall som att allt ser bra ut men biopsin ska ändå skickas in och om fyra veckor får jag ett mer säkert svar.

Efterkontrollen hos barnmorskan såg också bra ut! SÅ skönt. Och som om det inte vore nog med det så var jag också hos samma fysioterapeut som jag var hos i slutet av graviditeten för att få lite hjälp med övningar för att stärka upp kroppen nu efter förlossning + kolla läget med mina magmuskler. Även det såg toppen ut och jag har bara cirka 1-2 cm delning såhär två månader efter bebis ankomst. Och magen verkar stark och jag kan spänna allt på rätt vis. Så jag fick grönt på att träna fritt och precis som jag vill så länge det inte gör ont. Har ju varit på gymmet sedan Kenzo var 1,5 vecka men inte vågat ta i så mycket då jag inte vill skada mig. Men ja, nu vet jag att det bara är att köra på iallafall så länge inte kroppen säger ifrån =)

Här nedan är en av övningarna jag fick göra för att stärka upp dom inre magmusklerna, Gummibandet virades runt dörrhandtaget och så skulle jag dra rakt ner med raka armar.

Helgen har det varit full rulle på. Har umgåtts med barnens bästa vänner (och min bästis på köpet), haft en av mina närmsta vänner över på mellomys (enligt barnens önskemål) medan mannen var på 30-årsfirande och så har vi bara läst, lekt, bebisgosat.. Jason har haft basketlördag (spelat flera matcher), varit på fotbollsträning och Jolie har varit på kalas för en förskolevän på Leos lekland.

Lite bilder från min kamerarulle: 

Kenzos farmor kom på besök med nya pyjamaser till honom. Så fina! Han bor ju i pyjamas 98% av tiden då det känns som det skönaste plagget för en bebis. Inget som klämmer åt runt magen eller sitter för tight.

Min nygamla vas som jag älskar!

Säg att du har en bebis utan att säga att du har en bebis ;p

Lämnade och lånade böcker på bibblan! Detta gör vi varje vecka så att vi har böcker att läsa innan läggdags varje kväll.

Pappa/bebis-mys <3

Slår in födelsedagspresenter till kompisen!

Läste denna bok som vi lånade på bibblan! Barnen tyckte att den var så spännande och man lär sig att alla kroppar ser olika ut på ett lättsamt vis. Tips!

Sovande älskling! Finns det något mer fridfullt att titta på än sovande bebisar?

Så stolt storasyster! Gud vad hon älskar sin lillebror.

Spelat spel har vi gjort!

Och hängt i ”rosa-fluffiga” rummet som barnen kallar det.

Dessa ska få flytta in i en kruka på övervåningen.

Äääälskar alla snittisar nu men det är typ för dyrt för att det ska vara motiverat att unna sig.

Myskväll och mello med en av mina äldsta vänner. Vi har känt varandra i 15 år nu! Sjukt.

Mitt toalettsällskap samma kväll, haha.

Kalasredo tjej!

Testade ny smak på proteinella till helgfrukosten. Den var god men originalet är bättre!

<3 <3 <3

Bor typ i denna modell på tröja just nu till vardags. Man kan träna i den, ha den till vardags, amma enkelt i den och det bästa av allt är att den håller allt på plats. Jag har enorma bröst just nu på grund av amningen och det är rätt jobbigt om jag ska vara ärlig. Men vet att det blir bättre sen!

Haha, ja ni ser ju. Kan typ knappt ha mina vanliga toppar längre ;p Här var vi iallafall på bibblan och pysslade med bästisarna.

Jag och Tove drack chai latte.

Min älskade bebis!

En mysfika har hunnits med.

Och så lyxig gröt till helgfrulle. Kokad med havremjölk istället för vatten + chia och hampafrön. Och så  blåbärskeso, proteinella, banan och skummad mjölk som topping.

Hunnit äta en subwaymacka (och kakor, hehe).

Älskling!!

Varje morgon har vi en extremt pratglad bebis! Han ler och babblar såååå mycket när han är nyvaken. Gulligaste som finns! Brukar alltid ta av honom blöjan så att han får ligga och lufta sig lite i en handduk. Det är typ det bästa som finns tycker han. Supertips till er föräldrar om ni har en missnöjd bebbe med kan jag tillägga. Ta av blöjan en stund och låt den lilla vara utan. Dom blir så nöjda vilket man egentligen kan förstå. Tänk vad oskönt att ha en blöja på sig större delen av dygnet. Man hade ju själv inte heller gillat det.

Söndagsmiddag i sin enkelhet. Vegonuggets med ris, chilibea, sallad på kikärtor, pressad citron, örtsalt, svartpeppar, gurka, tomat och röd lök.

Barnen överraskade och lekte med lego i flera timmar på sitt rum. Det var så längesedan!

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Mia

    Vaknar med migrän. Men solen skiner och denna vecka blir det ca plus 6 grader. Glad för det. Behöver sol i massor. Snart mars vad bra. Tycker vintern varit lång. Ha en fin vecka och tack för tips på mat och annat. kramis. 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish