Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

GODASTE torsken i pesto

Måste tipsa er om detta fantastiskt goda och sjukt enkla recept! Så bra vardagsmat för både stora och små.

Du behöver: 

– 6 torskfiléer

– 2 små paket imat (eller annan grädde)

– 1 burk grön pesto

– 1 förpackning färsk dill

– Tomater

– Salladslök

– Örtsalt och citronpeppar

– Ris att äta till

Gör såhär: Ha ugnen på 225 grader. Koka ris.  Blanda ihop grädde med peston och hacka i dill i blandningen. Salta och peppra och rör om. Tina fisken och lägg i ugnsform. Salta ordentligt på varje filé. Häll över gräddblandningen och strö över hälften av tomaterna som du skär i skivor. In i ugnen tills fisken är klar och lägg sedan på resten av tomaterna och salladslöken. Servera med riset!

Kommentarer

  1. Emmy

    Hej! Jag har gjort flera av dina recept och tycker du lagar jättegod mat! Jag tänkte kolla om du skulle orka posta lite maträtter som är i bra prisklass då det är så dyrt med mat nuförtiden. Speciellt grönsaker. Tack på förhand 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish