Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

6

1. Min senaste craving är kakor från Subway! Har ju ätit sådana tidigare i livet men min man har fått mig nykär igen. På gott och ont! Är typ arg på honom för att han introducerade dessa för mig då jag är sugen på dom vaaaarje dag nu. Måste köpa till fredagsmyset!

2. Något som jag uppskattar under ”barnfria” veckor är våra lugna morgnar i sängen. Att kunna ta upp frukosten och bara bebisgosa i någon timme framför en serie och äta i lugn och ro. Det är guld värt för mig. Älskar att ha en lugn start och har också märkt att jag blir mindre stressad resten av dagen då med. När vi har dom stora barnen blir det ju ett helt annat tempo på morgonen om man säger så ;p

3. Gjorde en så snabb och god gryta till middag förra veckan. Hackade röd lök och stekte med majs, hällde i tacosås och bönor och lät koka ihop. Örtsalt, svartpeppar och oregano. Klart! Så gott med ris och det som blev över åt vi till tacos dagen efter. Tillsatte bara kikärtor och tacokrydda + lite vatten då när vi värmde upp det i kastrullen!

4. Hade besök av en vän nu i lördags och fick sååå fina kläder till bebis + tjejsnack i typ två timmar. Så tacksam för fina vänner.

5. Introducerade Kenzo för vårt bästa smoothieställe här i lilla Umeå, haha. Det ska börjas i tid. Min favoritsmoothie är en med kakao. Måste försöka återskapa den hemma! Med mango, fryst vaniljyoghurt och banan bland annat, mhmm.

6. Min kod GABRIELLA25 ger i vanlig ordning 25% rabatt hos GAAM/Proteinbolaget denna månad! Såg att dom fått in en våffelmix som jag är så sugen på att prova. Nu senast gjorde jag overnight oats med deras grötpulver som blev så bra. Ni kommer till hemsidan HÄR.

Kommentarer

  1. Mia

    Jag vet dom där kakorna. Dom är lite degiga. Min favorit är den med vit choklad. Hittat dom på Ica med. Så goda. Sälj i lösvikt på min ica. 😍

  2. Ella

    hej gabriella Du verkar så klok , kan du snälla svara på min komentar
    jag står i ett vägval där jag ej vet hur jag ska komma vidare.
    jag bor i en lägenhet som jag hatar med mina 2 barn 5 och 1 år och har en svajig relation med deras pappa Han har mycket problem som han behöver ta tag i men han är duktig med barnen och har en fin relation med dom. hade jag varit helt ensam så vet jag vilket beslut jag skulle ha tagit men nu med omständigheterna runt omkring känner jag mig låst.
    jag vill inte bo i lägenhet igen.
    har dock fått en möjlighet på en jätte fin lägnehet i ett bra område där jag känner att min dotter kan börja skolan hon börjar nu efter sommaren så känner extra stress över det. annars så har jag ett val en liten stuga men det är en stor chansing och ett problem där är att det är nära mina föräldrar och mina föräldrar har tappat hoppet om mina barns pappa och relationen till han Jag har ej än gett upp hoppet. men det har varit stökigt och en strulig lång resa så jag förstår dom. han är dock välkommen och de accepterar mitt val. Men situationen är jobbig.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish