Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriseradeSkönhet

Favoritprodukter i sminkväskan just nu

Inlägget innehåller annonslänkar

Tänkte visa er några favoriter i min sminkväska just nu! Alla dessa är produkter som jag alltid återvänder till efter att ha testat något annat en stund.

BUS-spray – Denna använder jag varje morgon ovanpå sminket! Efter några timmar får man såååå fin färg. Brukar också använda den på kvällarna ibland ovanpå min hudvårdsrutin om jag vill vakna med fin färg. Provat många liknande sprayer men denna passar mig bäst. Älskar! HÄR.

Läppfärg – Denna är den perfekta läppfärgen som jag har använt i flera år! Inte för ljus och inte för mörk och bara helt, helt perfekt. HÄR. Jag har färgen ”stockholm”.

Läppglans – Samma med detta. Använt i flera år och gärna ovanpå läppfärgen. Såå fin kombo! Jag har färgen ”angel food cake”. HÄR.

Bronzer – Min absoluta favorit som ger mycket färg. HÄR.

Concealer under ögonen – Kör denna under ögonen och den är SJUKT bra. Älskar ju att vara ljusare under ögonen så köper alltid en ljusare nyans. HÄR.

Concealer – Alltid, alltid denna. Har i flera färger beroende på vad som ska täckas. HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish