Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Senaste:

– Firade alla hjärtans dag med middag ute på ett av våra favoritställen. Älskar att dom har SÅ god mat men att stämningen är så avslappnad. Känns som att man kan komma dit precis som man är och bara vara. Älskar sådana ställen! Hatar när man är på ”finare” restauranger och känner att man inte passar in om man inte orkar klä upp sig eller inte orkar äta fint med kniv och gaffel. Är ju lite svårt ibland med bebis i famnen =)

– Alltså vår bebis äääälskar att bada! Det är så jäkla kul att se. Han blir verkligen helt avslappnad och så nöjd. Vill så gärna börja i babysim med honom men verkar som att det är svårt att få plats här i Umeå!? Är det någon av er läsare som bor här som har koll på om det finns platser och var i så fall? Har försökt googla men hittar inte så mycket information. Eller ja, jag hittar att det finns men ingen info gällande när det är, när anmälan eller öppnar osv.

– Har beställt hem en så dyr probiotika som jag har kikat på länge men varit för snål för att inhandla. Men nu var det dags! Jag har ju ätit probiotika så länge jag kan minnas men denna ska vara sååå bra och att döma på recensionerna så är den helt klart värd att prova.

– Vår bebbe kan nu ha byxblöjor! Jag älskar verkligen byxblöjor och tycker att dom borde finnas i ännu mindre storlekar också. Mycket skönare för bebisen än en sådan där ”vanlig” blöja som klämmer åt när dom har kroppen i vissa positioner. Jag har alltid knäppt dom alldeles för löst för att dom inte ska trycka mot bebis mage vilket har resulterat i att kiss har kommit utanför SÅ många gånger. Byxblöjan känns så mycket mjukare mot magen. Passade på att köpa två paket på Willys när dom var 30:- billigare per paket, hehe.

– Alltså tonfiskröra!! Finns det något enklare och godare!? Smaksatt creme fraiche (eller vanlig), äpple, röd lök, pressad citron, örtsalt och citronpeppar + tonfisk såklart. Rör om och ät på fröknäcke! Eller med pasta eller ris. Så gott och enkelt.

Kommentarer

  1. Frida

    Jag har precis gått babysimutbildning, sååå kul och viktigt att föräldrar går på babysim 😀
    En viktig sak man ska veta är att man MÅSTE duscha med tvål och schampo INNAN badet på vuxen. Annars kommer kroppens ämnen på huden reagera med kloret och det bildas en ohälsosam gas precis vid vattenytan. Inte en bra miljö för någon. Verkar aom att väldigt få vet om der då de dyker upp med smink, torrt hår osv xD så tänkte att det är bra att sprida 🙂

  2. Charlie

    Tips om babysimmet är att höra av dig till badhuset och be om exakt tid dom släpper nya platser. Jättesvårt att få plats här i Östersund också men mailade badhuset och fick datum och tid så lyckades knipa en plats och min bebis ääääälskar det, så värt det 🙂

  3. Linnéa

    Umeå simsällskap har babysim på Navet och Ersboda. Gör en användare redan nu och var redo när nästa platssläpp kommer (tror det står på deras hemsida om du kollar runt. Eller hör av dig till dom). Platserna går åt fort! Vi är på Ersboda och det är så mysigt att det är mindre lokal än Navet.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish