Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag!

Hej på er fina och hej ny vecka!

Hur mår ni? Jag mår bra! Idag står jobb på schemat och så ska jag försöka hinna med att ta det där hålet i örat som jag har velat ta i typ två veckor nu men inte riktigt hunnit med. Tycker att dagarna går i ett när man har en liten hemma som ständigt behöver något av en.

Idag kommer dom stora barnen äntligen hem och jag är redo för en intensiv mysvecka! Läxläsning, planerade middagar, spela spel, pyssla, basketlördag, kalas och lite annat gott och blandat står på menyn. Insåg också igår att jag har två stora säckar med ren tvätt att vika + att bägge tvättkorgarna är fulla igen. Så det finns att göra denna vecka om man säger så =) Har iallafall saknat mina små (eller ja, stora!?) så mycket. Fick en print skickad till mig av en vän från kommentarsfältet på en skvallerblogg för ett tag sedan där någon hade skrivit att jag pratar om mina stora barn som att dom är 35 år sedan jag fick Kenzo. Skrattade högt, haha! Jag håller typ med men dom blev ju plötsligt så jäkla stora. Håller med om att dom är lite små fortfarande också.. 😉

Annars har jag så sjukt ont i nacken och ryggen för att jag sover som en krok hela nätterna. När man samsover med bebis och ammar liggandes halva natten så blir kroppen så sjukt låst och får ont. Minns att jag under tiden som Jolie var bebis fick en huggande smärta under revbenet på höger sida. Grät av smärta. Kollade det hos läkare då jag var hos naprapat flera gånger och inget hjälpte. Slutade med att jag fick göra en magnetröntgen som visade.. INGENTING. Läkaren sa att jag förmodligen hade legat dåligt under väldigt lång tid och att smärtan var ett resultat av detta. Och ja, mycket riktigt hade jag ju sovit på samma vis i flera år. Ska boka tid hos min naprapat snarast! Behövs verkligen!

Önskar er en fin start på veckan. Kram/G

Kommentarer

  1. Ida

    Jag tycker att det enda som hjälper mig med ryggonten som jag får av att liggamma är att köra yoga. Känns som att jag varit på massage efter ett pass ☺️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish