Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Städning

Är det någon som saknar mina städtips förutom jag!? Haha.. Ni som har följt mig länge vet ju hur mycket jag (konstigt nog) faktiskt älskar att städa. Att få köpa hem nya städprodukter gör mig till ett barn på julafton. Nu när jag har en mini hemma så hinner jag absolut inte med hemmet på samma vis som innan men ibland gör jag ett ryck och gud vad jag mår bra av det. Tycker nästan att det är lite terapi att städa, plocka och fixa.

För några dagar sedan tog jag mig tiden att dammsuga ur alla mattor ordentligt. Är så jäkla tillfredsställande att höra hur det klirrar i dammsugaren av allt skräp som åker in, haha. På denna dammsugare så finns en speciell inställning för när man ska dammsuga mattor och en städnörd som mig älskar ju sådant ;p

Produkter som jag har älskat lite extra nu på slutet! Har fallit rejält för Pink Stuffs grejer som man har sett öööööverallt på sociala medier känns det som. Vet egentligen inte om dom är särskilt mycket bättre än andra produkter men dom doftar sjukt gott och det blir riktigt rent. Alla tummar upp! Galltvålen har använts flitigt sedan lilla Kenzo föddes och det beror mest på att jag ofta ammar medan jag äter mat = jag tappar mat på både mina kläder och hans kläder. Klorinservetterna är GULD när man bara vill städa av toaletter, kakel, handfat, dörrhandtag och liknande lite snabbt och döda bakterier och virus, haha. Har alltid handskar på mig för annars luktar händerna klorin i typ tre dagar efter användning. Och ”lapparna” från Lenor använder man i tumlaren för att få en fräsch doft på allt utan att det blir för mycket. Tips om man inte vill använda sköljmedel med doft men ändå vill att det ska lukta gott i tvättstugan när tumlaren används. Använder gärna dessa när jag tumlar filtar till soffan och liknande.

Kommentarer

  1. Ida Jonasson

    Alltså jag tycker sånt här är så roligt att läsa om xD gärna mera städinspo tips! Älskar också att lyssna på en podd eller musik och städa hemma.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish