Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej tisdag och alla hjärtans dag!

Hoppas att allt är bra med er bloggisar. Jag mår bra men är trött i vanlig ordning!

Idag ska vi göra bort lite jobb och jag ska fixa gellack på mina tånaglar med. Sist jag gjorde det var inför förlossningen så det har hunnit växa ut en bit nu. Bland det bästa jag har gjort för mig själv när det kommer till skönhetsbehandlingar är faktiskt att göra just gellack på tårna. Man känner sig så jäkla fräsch och det håller dessutom länge då tånaglar växer långsamt. Räcker med att göra om dom varannan eller var tredje månad. Började med detta inför en utomlandsresa 2021 och nu kan jag inte sluta. Är så skönt att slippa måla dom själv när man har fullt upp med småbarnslivet!

Imorgon åker vi en bit utanför Umeå för att spendera natten borta. Vi ska filma ett större jobb där och även passa på att njuta av lite miljöombyte! Denna dag blir lugn och vi har absolut inget planerat. Tror att vi ska gå ut och äta middag om det finns lediga bort någonstans men annars får vi laga något lyxigare hemma och fira kärleken i soffan istället. Känns inte allt för dumt det heller! Dom stora barnen är ju hos sin pappa men ska åka och köpa någon liten present åt dom ändå och lämna där under dagen/kvällen. Firar ni alla <3 dag? 

Bjuder på några bilder på mig och min minsting från förra veckan i brist på annat!

Tre bilder till från samma dag. Älskar tröjan som jag har på bilderna! Så fin!

Hade även dessa matbilder i kamerarullen som jag inte visat än! Kenzos farmor var hos oss i lördags! Min man har verkligen världens finaste och bästa mamma så jag är sååååå glad att hon bor så nära! Hon hade med sig lördagsgodis till dom stora barnen och var hos oss i några timmar.  Vi gjorde laxtacos till middag. Så gott och så sjukt enkelt. Körde laxfiléer i ugnen på 225 grader. Saltade och pepprade dom innan + ringlade över lite olja. Till detta så rev vi morötter, hackade rödkål, avokado, gurka, färsk mango, koriander. Dressingen som vi hällde över salladen var 4 msk olivolja, saften från två lime, 2 msk honung, 1 pressad vitlöksklyfta, salt, peppar och chiliflakes. Och så pressade vi över ännu mer lime vid servering + hade chilimajo till.

Och nu i helgen så åt vi pannkaksfrulle i vanlig ordning. Denna vecka blev det bananpannkakor! Har ni testat att blanda i Nutella eller proteinella i grädde!? Om inte så gör det! Har gjort det då och då sedan 2017 typ och det är en rolig variation till den vanliga grädden.

Önskar er en fin tisdag! Och mitt bästa tips till er som är singel och tycker att alla hjärtans dag är jobbigt (vet att många gör det) – pyssla om er själva! Ta ett långt bad, boka en ansiktsbehandling, läs en bok och drick något gott. Eller varför inte spendera tid med någon familjemedlem eller vänner som också är singel!? Jag minns att jag som singel tyckte att det var jobbigt att se alla uppdateringar på instagram om hur alla par firade kärleken just denna dag. Men man kan verkligen göra något fint av det och självkärlek är bland det viktigaste vi har. Så ge dig själv en extra kram idag och ta hand om dig själv med något som får dig att må extra bra. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Vendela

    Hej!
    detta kanske är en intim fråga och du behöver givetvis inte svara, men hur tar barnens pappa det att ni fått en bebis när dom var med om tragedin förlora sitt barn? <3 funkar allt bra med relationen eller har det varit tufft för er?
    Ha en fin alla hjärtans dag 🥰

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish