Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Igår

Åt god lunch mellan jobb.

La så mycket tid (i vanlig ordning) på att titta på honom och vara lyckligast i världen över att jag fick bli hans mamma. Det är faktiskt sant, haha. Brukar titta på honom och gråta ibland för att han är så fin.

Gjorde lite ärenden hela familjen och på kvällen åkte jag och tränade själv. Kom dock till gymmet under en ”värsta” tiden när det är som mest folk vid 19. Det gör jag inte om ;p Hatar att vänta på maskiner. Snabbhandlade efteråt innan jag åkte hem till mina älsklingar igen.

Det är så vansinnigt dyrt att handla på Maxi nu! Från och med nu så blir det Willys eller Ica Kvantum på andra sidan stan som har helt okej priser. Man får ju fasiken ångest av varje handling nu för tiden!

Amningspaus <3

Fikade med bästis som var här en stund!

Livets bästa inköp är våra värmefiltar. Vi har en svart och en grå. Kan inte leva utan dom på vintern.

Kontoret och att inreda det färdigt hamnade på paus igen när bebis kom men snart ska vi ta tag i det igen så att det får bli klart någon gång.

Kommentarer

  1. Mia

    Han är så söt. Ja värmefiltar är toppen. Jag är frusen och blir så avslappnad av att bli varm av min filt. Jag och killen ska till skansen på lördag. Mysigt att promenera runt och fika gott. Kramis. 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish