Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

2

1. Har fått hem mina prover på sofftyger och jag vet redan nu vilket jag ska välja. Kan ni gissa!? Tror det kommer att göra mycket för allrummets utseende att byta färg på soffan. Och så vill jag få in lite nya smådetaljer dit när det kommer till inredningen nu till våren med.

2. Hur gosig är inte min bebis!? Vill äta upp. Älskar hur knubbig han har blivit! Nu var han ju det redan när han föddes men han har ju gått upp en hel del som ni ser, haha. Älsklingen! På bilderna nedan har han på sig Jasons gamla plagg från Newbie men inser att vi inte hade allt för mycket i storlek 62. Så ska beställa lite mer pyjamaser och myskläder i den storleken. Eller är det ens värt!? Han är redan över 60 cm så kanske 68 som man bör satsa på då? Måste rensa ur allt 56 ur hans garderob snarast och försöka få lite översikt kring vad han behöver och inte när det kommer till storlekar.

Kommentarer

  1. Maria

    Satsa på 68 istället, han kommer ju växa snabbt och pyjamaser eller onesizes gör det ju inget om de är lite stora. Han är så söt din lilla kille ❤

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish