Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina ni och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra!

Idag har jag Jolie hemma då det går magsjuka på förskolan. Och annars så har vi BVC-besök + att jag ska göra en helrenovering av mitt hår med nytt löshår och färg. Ska testa ett nytt märke på håret så det ska bli superkul! Återkommer med före och efterbilder samt mer om resultatet senare.

Är för övrigt veeeerkligen en sliten mamma just nu. Kan inte minnas sist jag rakade benen, har så fett hår (tackar högre makter för dagens frisörbesök;p) som hänger i stripor och är bara så.. sliten? Hade jag velat och orkat så hade jag ju kunnat lägga bebis i mannens famn och ta en lång dusch där jag gör allt för att fräscha upp mig lite men vill liksom hellre lägga den tiden på annat. Typ vara med barnen eller bara vila i soffan när dom alla sover. Se serier, äta kvällsfika.. Kan liksom komma på 100 saker jag hellre gör än att raka benen just nu, haha. Men snart kanske. Försöker tänka att varje tid i livet har sin charm. Sedan är det ju inte livsnödvändigt eller på något vis viktigt att raka sig men för mig som alltid brukar lägga ner tid på mig själv på sådana sätt är det ju lite av en stor kontrast.

Förresten! Är så sugen på att ta ett till hål i örat på ett lite udda ställe. Har ju väntat heeeela graviditeten efter att få pierca mig igen och nu kan jag ju göra det. Funderar på att göra en drop in nu i veckan!

Här kommer lite bilder från igår: 

Massagekaka från LUSH! Hoppas på att ha orken att testa den i veckan. Doftar så gott! Fun fact är att jag innan graviditeten (och nu bebis) masserade min käre make typ 5/7 dagar i veckan. Jag är verkligen en person som älskar att skämma bort min partner på olika vis så hoppas att jag kan få göra det längre fram igen när vi genomlevt småbarnsåren tillsammans.

ÄLSKLINGARNA! Är fortfarande så svag för syskonmatchning. Tyvärr har Jason nu storlek 140 så går inte att hitta likadana kläder som till dom mindre barnen i många fall.

Blev en utelunch igår!

Jolie ville hjälpa till med att ta på lillebror mössan.

Lite bilder från gårdagens gym! Vår bebbe var vaken typ HELA dagen igår så vi fick turas om att passa honom lite mellan varandra.

Köpte ett spel (vem där?) till barnen som vi spelade några gånger under kvällen!

Efter att Jason var hämtad mötte vi upp vänner och fikade. Besökte sedan detta rosa, fluffiga rum! Barnen älskade!

Och väl hemma så gjorde Jason läxan. Han har blivit så duktig på klockan. Är så stolt!

Och så delade vi på en vanlig semla + en nutellasemla när barnen sov. Mhmmm! Hur det går med mitt sockerförbud? Inte bra alls ;p Får ta nya tag imorgon, haha. Men jag är SÅ sötsugen när jag ammar. Vill typ ha allt som är sött.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Mia

    jag fick min andra lilla dotter i mitten av november men din bebis är större än henne. Lite roligt ändå är det kan vara så olika. ÄLSKAR bebisar haha, min bebis sover nu och så såg jag foton på din bebis och ville bara ta upp henne ❤️ Förstår också med rakningen. Raka benen går fort men däremot underlivet haha, alltså nej, här händer inte mycket på sexfronten kan jag säga 😂

  2. S

    Så himla kul att följa dig. Känner igen mig så mycket i alla bebis-faser du går igenom nu. Min lille trea kom i november 🥰

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish