Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Något ni inte får se allt för ofta

Såhär ser det ut hos mig med ibland. Jag tvättar och torkar alla kläder på nedervåningen och sedan bär jag upp dom till övervåningen i svarta sopsäckar där jag viker allt och tar ut det till skåp och lådor. Skickade bilden nedan till min bästa vän men tänker att ni kan få se den med =)

Bebislajvet liksom. Det känns ju som att det finns viktigare saker än tvätt just nu. Typ detta:

Kommentarer

  1. Tina

    Har en bebis som är född början på januari. Hans mage har varit krånglig sen start. ont. pruttig. Han har skrikit mkt… Fick höra att alla bebisars magar håller på och stökar i början osv… det går över. frågade tidigt angående mjölkproteinallergi…Förra veckan började han bajsa blod och slem. Först då tog DOM upp kring mjölkproteinallergi och ville vi skulle prova mjölkfri ersättning. i torsdags började vi. Idag är han lugnare. mindre plitor i ansiktet, inte pruttig, skriker mkt mindre. Mer nöjd bebis. MEN bajsar fortfarande blod ”(

    PROVA MJÖLKFRITT

  2. Z

    Kan inte du skriva ett inlägg kring hur ni tänker kring RS nu när ni har bebis och äldre syskon? Vore intressant att veta hur ni tänker om de stora barnen tex blir snoriga vilket ju är vanligt den här årstiden. Sitter i samma sits (också med varannan vecka barn) och vore intressant att veta hur andra i samma sits tänker och du brukar resonera så bra. Ni är superfina hela familjen och de är så kul att du börjat blogga igen!

  3. Lina

    Hej! Läste om bebis pruttmage. Har ni kollat mjölkproteinallergi? Mitt barnbarn hade det länge outrett för att BVC inte kom på att kolla det förens i 1 års åldern. Jättevanligt och oftast övergående men om du som ammande mamma äter veganskt ett tag (alltså utesluter mjölkprodukter) och inte ger ersättning med mjölk så kanske bebis krångelmage ger med sig. Kostar inget att prova och du verkar ha så fin koll på din kost och är väldigt medveten om vad du äter så det är nog inget problem för er att fixa detta ett par veckor bara för stt kolla om bebismage blir bättre ♥️

    1. Julia

      var precis vad jag skulle säga. min son är 5 om ett par veckor, jag fick tvinga läkarna att utreda laktosintolerans och mjölkproteinallergi när han var bebis. först fick han diagnos laktosintolerans vid 12v ålder men sen tillslut innan 2års kontrollen ändrades det till mjölkproteinallergi. min systerson är 12 nu och har börjat äta vanliga mjölkprodukter efter hans diagnos som han fick som spädbarn så går absolut över tillslut i många fall men 10000% värt att kolla upp.

      jag körde med uteslutningsmetoden iom att läkarna avfärdade alla diagnoser först. när jag tog bort alla former av mjölkprodukter då blev hans mage och mående återställt.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish