Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag och ny vecka

Hej på er fina och glad måndag!

Hoppas att allt är jättebra med er. Idag är förskolan stängd för Jolie och vi tänkte ha en riktig mysdag. Har ett psykologbesök nu på förmiddagen och sedan tar vi med dom små barnen till gymmet för ett träningspass. Och så lyxar vi till det med lunch ute efteråt så att Jolie får tycka att det känns speciellt med en ledig dag. Hade utvecklingssamtal med förskolan förra veckan och fick höra så fina ord om min dotter. Blev helt rörd! Att hon är så omtänksam, snäll, leker med alla och tar med alla i leken, klok osv. Och så pratade vi om att hon eventuellt ska få börja skolan ett år tidigare just för att hon är så ”mogen”. Tyvärr verkar det som att skolan vi vill att hon ska gå på (samma som Jason) har helt fullt nu till hösten i hennes åldersgrupp. Vi ställde henne i kö när hon var nyfödd så nästa år blir det inga problem att komma in men i år blir det svårare. Vi får väl se! Vill hur som helst belöna henne lite extra för att hon är en sådan fin liten person och därför får denna måndag bli lite lyx, lyx! Har ordnat badbomber med som ungarna ska få ta ett bad med ikväll!

På tal om att äta ute så har vi blivit SÅ duktiga med att planera och laga mat hemma så under senaste tiden har det knappt blivit någon utemat för vår del under dom ”vanliga” veckorna. Känns riktigt bra! Lägger hellre dom pengarna på något annat. Kan visa veckans matlista lite senare idag.

Vi har för övrigt haft en bra och så.. lugn (!?) helg. Har knappt gjort något alls mer än att vila, se serier, träna, laga och äta mat och umgåtts bara vi.

Denna vecka är annars rätt fullspäckad med allt från frisör och läkarbesök, jobb, besök hos fysioterapeut, BVC, vi ska på middag hos vänner, en av mina vänner kommer hit för middag, ska umgås med min bästis en del, träna mycket och såklart NJUTA av att ha alla mina tre barn på hemmaplan. Känns som att dom stora har haft pappavecka i en evighet nu och jag har saknat dom så.

En bild från när vi sprang in snabbt på MOS för att köpa smoothie på vårt favoritställe där =)

Blev givetvis var sin ingefärashot med. Jag kan bli helt illamående och få en akut magkatarr när jag shottar ingefära men brukar lägga sig efter typ tio minuter.

Denna köpte jag inne på LUSH i Stockholm till ett samarbete. Det är alltså bubblor till badet i fast format. Så jäkla coolt och gud vad bubbligt det blev. Rekommenderar verkligen! Man bryter bara av en liten bit och smular ner i badet och det blir riktigt skummigt. Tog med det som blev över hem till barnen men dom ska få badbomber med (som dom älskar!).

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Mimi

    Tack för fin blogg!! Älskar att komma in här och se när du har uppdaterat 🙂
    En fråga, försökte söka runt lite men hittade inget, efter din bröstoperation, hur la du upp träning efter det och när började du?
    Ha en bra dag!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish