Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu:

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för GAAM/Proteinbolaget

– Jag måste verkligen städa min sminkväska! Alltså MÅSTE! Den är så äcklig och allt är så kladdigt + att något har läckt ut så det är numera även blött. Detta är ju verkligen det sista man vill prioritera tiden på när man har en liten bebbe hemma men det måste göras denna vecka oavsett har jag bestämt!

Här satt jag och sminkade mig på golvet när vi var borta. Nämnde ju denna spegel i torsdags när jag bloggade om våra dagar på Näsby Slott men jag måste nästan nämna den igen, hehe. HUR FIN!? Vill ha! Min tröja hittar ni HÄR. Mina brallor som är sååå sköna finns HÄR. Mina mest använda skönbyxor genom alla tider och jag har typ fem par likadana. 

– Jag är så trött på den mörka soffan på övervåningen och har nu beställt hem prover på olika tyger som jag funderar på att byta till. Kan visa dom närmre när dom landar i brevlådan! Lutar åt något ljust, teddyaktigt och ett mer ”slappt” tyg som hänger ner till golvet. Kommer att se ut som en helt annan soffa. Älskar för övrigt denna typ av affärsidé som företaget jag har beställt proverna ifrån har! Istället för att lägga stora summor på en ny soffa kan man betala några tusenlappar och byta ut tyget.

– Lovade ju att visa veckans matlista så här nedan har ni den! Jag brukar försöka planera även det som ska ätas utöver middagar. Vi har ju alltid gröt, yoghurt, mackor osv hemma men vill jag prova något roligare mellis och dela recept till er så skriver jag upp det i veckans lista. Blir lättare att ha koll då och slippa småhandla till det sen. Hade jag inte bloggat kan jag ärligt skriva att jag hade ätit typ ris och tonfisk varje dag men man måste ju skapa lite content med ;p Klart att barnen hade fått en roligare middag men för egen del så hade jag typ aldrig lagat mat då. Är så enkel av mig när det kommer till mat och kan äta samma sak varje dag. Så tack bloggen för det, haha.

– Hittade denna lampa på RUSTA och vill köpa! Tycker verkligen att dom har så fina saker till bra priser. Men var ska jag ha den!? Vad tycker ni? Visst är den fin?

– Vi testade denna populära kaffedryck som figurerar överallt på sociala medier! Blev faktiskt positivt överraskad. Vanligt kaffe, lite is och en proteinshake från GAAM med smak av choklad. Mums! Så lyxigt och enkelt! Jättetips! Och glöm inte att min kod GABRIELLA25 ger er 25% på allt från GAAM och det gäller på även nedsatta priser. Mycket är redan sjukt nedsatt så passa på att fynda. Ni kommer till hemsidan HÄR.

Älskar min nya träningstopp för övrigt! Lite vårig, härlig färg som man blir glad av. 

– Gosigaste, älskade, lilla plutten! Gud, vad han växer! Vi ska till BVC imorgon och väga och mäta. Var två veckor sedan sist och jag tror att han väger över 6 kg nu om jag får gissa. Han har storlek 62 nu och plagg i 56 går inte ens att klämma in honom i längre ;p Han har börjat le mot en när man ler mot honom men tycker fortfarande inte riktigt att han get ”riktig” ögonkontakt. Men han är ändå väldigt ”med” och tittar sig omkring, pratar och gör ljud osv. Förstår ni hur jag menar? Hoppas att man får kontakt med honom ”på riktigt” snart! Längtar! Magen är fortfarande knorrig och jobbig men det är inte så att han är otröstlig utan helt tvärtom. Räcker att amma eller gå runt lite så blir han lugn direkt. Men han krystar, spänner sig, trycker på, pruttar och det märks att magen besvärar honom från stund till stund. Vi hjälper till så gott det går med magmassage, värme och pysventil ibland.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish