Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

4

Innehåller annonslänkar

– Älskar fortfarande att matcha kläder på barnen, haha. Hur fina är inte dessa set som dom har på sig? Perfekta på förskolan, hemma. att resa i. Och så mjuka på insidan. Ni hittar byxorna HÄR och tröjan HÄR. Finns i flera färger. Vill ha likadant själv!

– Älskade storasyster. Jolie har verkligen vuxit in i sin roll som storasyster nu. Är så stolt över henne. Så snäll, omtänksam och vill alltid hjälpa till med lillebror. Märks att hon är stolt över honom när vi är bland andra människor med, så gulligt! Hon vill alltid visa upp honom och vara nära honom så att ingen ska missa att han är hennes liksom, haha.

– Jag älskar ju hudvård som ni vet och det kommer ett inlägg om just det idag! + en rabattkod! Har ju skrivit mycket om Exuviance produkter dom senaste åren och detta är ett nytillskott som Leila tipsade mig om sist jag var hos henne och då fick jag med den hem! Perfekt när huden behöver lite extra kärlek efter exempelvis microneedling. Kommer att tipsa om fler favoriter här inne ikväll!

– Nu har jag fått en tid för återbesök hos MVC. Ska bli riktigt spännande. Jag ska vara ärlig med er och skriva att jag tidigare faktiskt har skippat efterkontrollerna då allt känts så bra i kroppen ändå.. Men denna gång ska jag inte hoppa över det! Och PS! Rekommenderar verkligen inte att låta bli att gå dit för övrigt. Bara en liten bekännelse.

Kommentarer

  1. Frida

    Jag tycker du verkar genuin, lugn, ärlig och vettig och du skriver intressantare än många 🙂
    Jag skulle tycka det vore kul att läsa ett längre inlägg om din syn på uppfostran: hur du trodde du ville ha det innan du blev mamma, hur det blev, vad ni har för regler med skärmar, läggtid, plocka undan, bete sig etc.
    Och vad du tycker är viktigast att barnen får med sig, hur man säger till dem om de är gnälliga, hur du visste att du ville bli mamma, vad du var rädd för etc, typ allt 😛 Jag och min kille diskuterar detta nu och är lite nojiga.

  2. Sofia

    Har nästan ett precis likadant sett som dina barn på mig jämt och det kommer ifrån amin! Älskar det, såg att det va 70% på det nu 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish