Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er <3 Jag mår bra och vi åker till Stockholm idag! Vi åker för lite jobb och jag ska passa på att göra ett återbesök gällande min tandställning med. Jag är fortfarande inte klar med den då jag mådde så illa av att ha i den när jag var gravid att det bara inte gick. Så har kanske 20 veckor kvar nu om allt går som det ska. Men den som väntar på något gott.. Haha. Till slut lär jag väl bli klar. Vill ni att jag ska blogga om tandställningen, processen osv efter besöket? Får så ofta frågor om den så har ni några sådana kan ni ställa dom i kommentarsfältet eller skriva i min insta dm! Så gör jag ett inlägg om det nu inom det närmsta. Ska be mannen ta någon bild på mig med när jag ligger där i tandläkarstolen.

Vi startade helgen på donken i fredags med bästa vännerna.

Sedan anslöt min käre make och vi köpte chai latte för att hänga på bibblan en stund innan dom stängde.

Sedan tog han med dom stora barnen på hockeymatch. Dom tycker att det är så kul! Min pappa var ett riktigt lövenfan innan han dog så jag gick på väldigt många matcher som liten. Kul att mina barn också får göra det.

Jag passade på att spendera resten av kvällen med en av mina närmsta vänner. Hon ordnade halloumitacos till oss och ostbricka till efterrätt. Så lyx!

Efter hockeymatchen kom hela familjen upp till hennes lägenhet! Hon hade inte träffat barnen på sååå länge så båda fick försenade födelsedagspresenter + att även bebben blev bortskämd. Världens finaste vän har jag!

Och så kom lördagen! Jason åkte på födelsedagskalas hos sin bästis på Leos Lekland. Jag spenderade dagen hos Tove och hennes tjejer med Jolie och lilla Kenzo. När killarna kom hem igen så åt vi middag allihop och hängde där hela kvällen innan mannen hämtade oss.

Och söndagen var en typisk söndag! Sovmorgon för oss vuxna och Kenzo. Barnen klev upp själva och pysslade. Åt pannkakor till sen frukost och sedan lånade dom stora barnens pappa och hans familj Jason och Jolie i ett par timmar för att åka skridskor och dricka varm choklad. Då passade jag och mannen (och bebben) på att åka och träna en sväng. Spelade sedan UNO, handlade hem lite mat, städade, tvättade och läste böcker.

Önskar er en fin dag. Stor kram /G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish