Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Senaste tiden:

– Har umgåtts massor med min bästa vän och det är verkligen tid när den är som bäst! Vi har ju i perioder av våra liv umgåtts varje, varje dag ibland. Speciellt när alla våra barn var små. Bland den finaste tiden i mitt liv är faktiskt när Jason och hennes Adi var bebisar (båda födda 2015) och vi var med varandra varenda dag fram till att dom började på förskolan. Då var dom runt 2,5 typ. Sedan hade vi samma resa med våra döttrar som även dom är födda samma år (2018). Det är sådan tid som man aldrig får tillbaka och som man ser tillbaka på med så mycket kärlek. Vi tog verkligen vara på tiden till max och det är jag sååå glad för idag.

– Har tagit bort spädbarnsinlägget i babyskyddet nu! Kenzo är ju 60 cm nu så det var dags trots att han bara är en månad. Han sitter så mycket bättre nu. På bilden nedan har han Jolies gamla mössa som hon hade när hon var typ fyra månader, haha.

– Vi köper alltid ris i en butik med all världens mat! Mycket godare och ofta till mycket bättre pris än på typ ICA också. Så det får bli dagens tips från mig till er. Älskar detta ris på bilden nedan. Så gott och typ ”fluffigt”, mmmh.

– Nu har vi nytt registreringsplåtar på vår ena bil! Blev så bra. Fick sedan veta att all inkomst som trafikverket får från dessa personliga regskyltar går till bra saker via skyltfonden. Så det kändes lite extra bra att ha bytt då! Och nu vet man vilka som kommer körandes med, haha 😉

– Tror inte att någon som följer mig har missat detta men overnight oats är verkligen min nya grej! Perfekt enkel frulle eller mellis som går att variera i oändlighet med olika tillbehör och toppings. Mannen är lika besatt som jag och säger varje kväll att vi ska göra detta så att vi har frukost till morgonen därpå. Vi har verkligen haft olika frukost-perioder i vårt förhållande och föräter oss på något helt för att sedan hitta någon ny favvo för att föräta oss på den med osv osv osv. Vad äter ni helst för frukost?

– Jag kan väl inte vara den enda som inte orkar klä på mig när jag hämtar posten? Kör alltid morgonrock och vinterskor, haha, Fick 100 kommentarer på instagram om att jag måste akta mig för mjölkstockning men jag får inte det så lätt. Vet att många får det av kyla men jag har alltid klarat mig trots att jag är dålig på att klä mig året om och alltid fryser tråkigt nog. Sedan är jag väldigt sällan ute (också tråkigt nog) utan går mest till och från bilen. Skulle jag mot förmodan göra någon långvarig aktivitet ute så får jag gräva fram täckbyxorna i förrådet ;p

– Måste ge er ett litet mattips! Särskilt till er som är mammalediga och har en bebis som kräver all tid men samtidigt kanske vill äta något hälsosamt samtidigt som det går snabbt. Vi har så ofta när vi inte har matlådor börjat blanda kikärtor med pesto, creme fraich, lite citron och örtsalt. Och så äter vi det med ris och grönsaker. Sedan kan man ju ha det som tillbehör också till annan mat. Sjukt gott oavsett! Funkar bra med bönor eller förkokta linser på tetra med. Tycker det är absolut godast med röd pesto men funkar med grön med.

 

Kommentarer

  1. Maroa

    Min son var 54 cm och vägde 3700 när han var 1 månad 😂 är så sjukt hur stor skillnad det kan vara. Han hade sitt spädbarnsinlägg till 6 månader . Han föddes visserligen i vecka 41 på 2750 gram och 49 cm så betydligt mindre än kenzo från start. Lillebror beräknas vara lika liten om än mindre.

  2. Mia

    Min tjej är 59 cm och snart tre månader! Vilken skillnad det kan vara 😃 använder ni storlek 62 på kläder då eller redan 68?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish