Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Fredag

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för kopbarnvagn.se

Hej fina ni och god morgon!

Då var det fredag igen då. Och helg! Tycker att veckan har gått så otroligt snabbt och känns som att jag knappt har hunnit se dom stora barnen trots att dom varit hemma hela veckan. Blir ju så när dom har skola, förskola och fritids och dessutom fullt upp med egna saker och intressen när dom väl är hemma.

I helgen ska jag iallafall på lekland med den äldsta av mina tre då en av hans vänner fyllt år och ska firas där. Vi ska också äta sushi som helgmiddag enligt Jolies önskemål. Annars så ska dom stora på hockey med mannen ikväll och jag och lille Kenzo ska spendera några timmar med en av mina närmsta vänner. Ska bli så mys!

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Tre nya pyjamaser till den minsta i familjen. Tycker helt klart att pyjamas är det bästa och mest nödvändiga plagget till bebis. Han har faktiskt inte haft body en enda gång. Tänker att det måste vara oskönt att ha blöja och sedan en body som trycker där nere + ett par byxor som trycker åt vid magen. Nej, pyjamas och heldräkter får han leva i 90% av tiden som han är påklädd.

Ni hittar dessa fina HÄR, HÄR och HÄR. Den ena kostar bara 85:- nu och så är det ju tre för två. Tips!

Även babypuder har inhandlats till bebben. Fick tips på BVC att ha det i hans veck på kroppen runt blöjområdet för att minsta irritation. Vi låter ju honom lufta mycket utan blöja liggandes på en handduk + ser till att hålla torrt och kör inotyol.

Fick till en lyxig lunchpaus med min bästa vän igår! Koppen hittar du HÄR och fatet HÄR.

Och sedan åkte vi och hämtade pappan som tatuerade sig under en liten stund. Min tröja hittar ni HÄR. Har köpt i typ alla färger för den är så mysig och snygg. Fryser ju för tillfället ihjäl i mitt egna hem om vi inte eldar i kaminen så tjockare tröjor är ett måste just nu. Måste för övrigt också skriva att vårt babyskydd kommer från kopbarnvagn.se och att ni just nu får 15% på allt där (utom varumärket Stokke och röda priser) med min kod gabriella15. Ni kommer till hemsidan HÄR. Gjorde ett samarbete med dom på instagram men tänkte att många som har barn läser min blogg och kanske vill ha koden även här. Gäller fram till 28/2.

Ett PS5 flyttade in hos oss i förrgår ;p

Och jag avslutade min dag med en ansiktsbehandling hos min underbara vän Leila på Systra Mi. Wow, vad jag blev avslappnad efteråt. Och då körde vi ändå dermapen och syrabehandling, haha.. Gör ju så ont och svider. Leila har verkligen gjort mirakel med min hy som hade mycket problem när vi kom i kontakt första gången. I kombination med att jag stressat ner och mått bättre så har min hy blivit ”frisk” äntligen. Är så jäkla tacksam över att kunna få trivas utan smink.

Kommentarer

  1. Amanda

    Åh, måste bara säga att jag blir så rörd av att din man hittar på egna saker med de stora barnen, så fint med en styvpappa som verkligen bryr sig om att ha en bra relation med sina bonusbarn ❤️

  2. Mathilda

    Mitt bästa oombedda tips till alla med bebisar: potatismjöl är bästa pudret! Så snällt mot hud, miljö och plånbok! Häll i urdiskad kryddburk så blir det smidigt också.

  3. O

    Ett tips om att ha PS5 liggande istället. Det har kommit nya rekommendationer nu under januari att något medel som används för kylning med tiden kan läcka ut i stående läge, så en del vars PS5 gått sönder nu efter 1-2 år.

  4. Angelica

    Bästa du! Jag har ett önskeinlägg – bebiskläder att köpa för den första tiden.
    Jag väntar min första barn i juni och är helt lost på vad jag ska köpa i klädväg. Tycker du verkar så bra på att inte överdriva och ”gå lös” när det gäller allt så skulle så gärna få lite tips och råd från dig ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish