Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Torsdag

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er <3

Här har vi en trött person! Känner mig som en riktig sliten trebarnsmamma, haha. Har inte så mycket att skriva såhär på morgonkvisten men kikar in senare och tills dess delar jag lite bilder från gårdagen.

Gårdagens frulle. Overnight oats (recept längre ner på bloggen) och smoothie på babyspenat, vaniljkvarg, min egengjorda juice, mango och banan.

Dags för äventyr för mamma och bebis =) och pappan var också med på ett hörn.

Gårdagens lunch i soffan framför serie mellan jobb.

Från gårdagens träningspass. Kenzo är ju bara fyra veckor och just nu så kör jag samma övningar om och om igen varje dag med väldigt låga vikter. Kör alltid igenom ben/rumpa, inre magmuskler och lite rygg. Och så försöker jag verkligen få bra kontakt med alla muskler igen. Har som max kört 60 kg på hiptrhusts som jag vanligtvis brukar ta 120-150 kg i. Så det är verkligen som att börja om från början samtidigt som jag verkligen känner av muskelminnet. Blir kul att se hur snabbt jag kan komma tillbaka i styrka. Fokuset ligger ju på bålstyrkan oavsett i dagens läge då det är där hela kroppens styrka på något vis har sin grund.

Var på bibblan med barnen + fikade där med. Detta gör vi varje vecka som vi har barnen minst en gång. Dom älskar det och jag med. Lånade hem lite böcker med till kvällsläsningen. Drycken som Jason dricker har han som tradition att köpa varje gång vi är där med. Han har sett den på YouTube och finns mängder med olika smaker, haha. Jag fikade en rawfoodkaka på dadlar och cashewnötter, mhmm.

Alla syskonen har kvällsmys innan middagen.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Vilma

    Lite kul att du bara ”väldigt låga vikter” när det gäller 60 kg, tycker det är svinmycket för har inte kommit upp till hälften ens. Dock har jag bara tränat ett år och har problem med rygg mm så tar det försiktigt. Man ska såklart inte jämföra, alla har ju olika förutsättningar men drömmer om att kunna ta 100 kg någon gång!
    På tal om något helt annat, när kommer förlossningsberättelserna? Alltså både din och din mans 😀

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish