Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Onsdag

Hej på er fina!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra och idag står lite jobb på schemat. Ska också gymma, vara med barnen på biblioteket, läsa och låna böcker + ta en fika, hämta paket, köpa ved och handla lite mat. Om vi hinner ska vi också åka förbi vår säljare på BMW och rita upp en större bil. Blir spännande!

Igår var denna lilla tjej hos tandläkaren. Inga hål och allt såg jättefint ut!

Titta lite på lillebror innan tandläkarbesöket.

Gårdagens frukost!

Och gårdagens morgonmys!

Och första leendet som fångades på bild igår morse. Han ler ju väldigt mycket i sömnen och har gjort det rätt länge! Längtar tills han kan ge svarsleenden och till att man kan få mer kontakt. Visst är det rätt snart ändå?

Ny tvättmaskin och tumlare på plats! Tack älskling som fixade dessa. Känns så roligt att tvätta nu ;p Visst börjar man bli gammal när man är oerhört glad över sådana här saker!?

Baksidan med att handla hem nya, stora saker.

Jolie kom hem med detta mästervärk från förskolan.

Och jag fick brynen noppade. Jag är sämst på att plocka mina egna ögonbryn och eftersom att mina är så mörka så märks varje litet felplockat strå. Tur att man har vänner som är experter på just bryn och jobbar med detta. Känner mig lite extra fin idag bara för att brynen återigen är fixade. Tycker att just ögonbryn verkligen är ansiktets ram så det gör så stor skillnad för hela utseendet hur dom ser ut.

En liten glimt från ett av barnrummen.

En underbar liten lillebror <3

Tränade igår efter att barnen var hämtade!

Älskar när dom har lekrum och möjlighet till att ta med barnen. Har två favoritgym här i Umeå och båda har detta. Guld värt! Och då har man ju inga ursäkter till att inte kunna ta sig till gymmet heller, hehe.

Hur fin i sina Nikekläder igår!? Bland det första vi köpte till honom när vi fick veta att jag var gravid.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

 1. Sara

  Tänkt på det några gånger men han ser så stor ut i bilstolen. Har ni spädbarnsinlägg fortfarande? Annars förstår jag inte. De brukar ju ha babyskydd i nästan ett år.

  1. Hanna

   Vissa tankar är bättre att hålla för sig själv. Så otrevlig kommentar om en liten bebis. Varför ska storleken kommenteras för ett spädbarn?!
   Och om du inte redan visste det, vi alla är olika 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler